Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Telewizor do 32 cali, budżet do 2.000 z hakiem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

przede mną jest kupno telewizora, gdyż mam starego paździocha a lada moment wyłączą TV anologową, a nie chcę inwestować w jakieś dekodery (więc chyba musi mieć MPEG-4). Szukam telewizora do 2000 czy powiedzmy max 2.200 zł. Ma być bez pierdół typu 3d czy internet. Zależy mi na jakości obrazu, dzwięku, a dodatki to sprawa drugorzędna. TV będzie stał w małej kawalerce więc bezsensem jest kupowanie większego. TV z reguły oglądam wieczorami, jakaś piłka, filmy, informacje. Czasami lubię sobie obejrzeć filmy ściągane z internetu, więc jedyną opcją dodatkową na której mi zależy jest odtwarzanie z pendriva filmów z napisami.

Z góry dziękuję za rady.

Opublikowano

w biedronce był fajny philpis led 42 cali 100hz 2xhdmi plus usb movie za 1599zł może warto by oblukać dla mnie śmmieszna kasa jak za taki sprzęt

Opublikowano
  • Autor

42 cale, to trochę za duży. Nie mam zbyt dużego mieszkania.

Opublikowano

Ja,2 lata temu za 2999 kupiłem samsung hd. Więc 32 całe w takim budżecie spokojnie kupisz. Tylko 32" niepolacają zobacz 37 albo 40. I polecam samsunga. Ja mam do ściany 2,5-3m i jest idealnie.

Opublikowano

Bierz większy bo te 32'' to nie jest tak dużo jak w tych starych 4:3 telewizorach. Przy 16:9 to duże zaczynają sie od 40'' bo co prawda jest szeroki ale obraz na wysokość jest mały.

Ja proponowałbym samsunga bo produkują na Słowacji i cena jest przystępna do tego co oferują.

mpeg 4 i avi po USB to teraz chyba kazdy ma.

Opublikowano

kumpel ma samsunga 32" Ja kupiłem też samsunga 40" ze smart TV i powiem ci że bajka fajne opcje więc bierz 40" cali ja 6też nie mam dużego pokoju:decayed:

Opublikowano

Prawda jest taka, że jaki by sie nie kupiło to się i tak później żałuje że można było wziąść większy. Ja mam 40 cali, a w drugim pokoju 32. Ten 32 to jest naprawdę pyrtek. Teraz jakbym kupował to 46-55'' :grin: Nawet jak u kolegi oglądam na jego TV 42'' to widać te 2'' różnicy. I już mnie wkurza że ma większy :grin:

Opublikowano
  • Autor

Dużo pozytywnych opinii słyszałem o jakości obrazu w Sharpach z ekranami AQUOS. Ma ktoś może Sharpa w domu?

Opublikowano
Dużo pozytywnych opinii słyszałem o jakości obrazu w Sharpach z ekranami AQUOS. Ma ktoś może Sharpa w domu?

U mnie w domu jest Sharp z serii Aquos, 100hz, full HD, wszystkie obecne szmery-bajery, LED. Obraz, jak na tv za 1700zł (łącznie z gwarancją na 5 lat i gwarancją na uszkodzenia spowodowane upadkiem TV o podłogę wyszło coś ok 2 tys zł) - rewelacja (programy w full HD jak i DVD puszczone po HDMI). Możliwość bezprzewodowego podłączenia tv do internetu jak i do PC. Menu w TV mogłoby być bardziej przejrzyste ale po tygodniu człowiek wie gdzie co szukać, mnogość konfiguracji i ustawień. Nawet dźwięk 2.1. d*py basem nie urywa i kieliszków nie przewraca ale całkiem przyjemnie jest, jak na pierdziawki w TV. Procesor dźwięku 10 bit chociaż pełnie możliwości pewnie by odkrył podłączając je pod lepsze głośniki (a są takiego do kupienia dedykowane przez Sharpa).

Pewnie dla niektórych wadą będzie brak gier i innych rozrywek w TV ale kupując telewizor patrzyliśmy tylko na jakość obrazu i dodatki poprawiające obraz/dźwięk. Funkcje "smart" zeszły całkowicie na dalszy plan i nie były brane pod uwagę.

Aha, 32 cale TV.

Opublikowano

LG 37LM620S Telewizor LED 3D LG 37LM620S w niskiej cenie! | Sklep OleOle.pl

37 idealny kompromis miedzy 32 a 42 bardzo dobra jakosc obrazu mam i sobie chwale ;] Polecam

Odświeżanie 400Hz no i zużycie prądu 54 W .

Ekran 37 cali / 94 cm, panoramiczny 16:9

Rozdzielczość Full HD, 1920 x 1080