darek995 Opublikowano 5 Marca 2013 Opublikowano 5 Marca 2013 Witam, tak siedziałem wieczorną porą i rozmyślałem nad wykonaniem spawania zderzaka S4 który mam w swojej audi (bo tego niestety wymaga), przypomniało mi się że (chyba) potrzebuję ślizgi od s4 bo obecnie z tego co patrzyłem ktoś to przytwierdził na wkręty i myślę że ślizgi załatwią sprawę trzymania się zderzaka i czy czasem się nie myle? . Tylko Czy te są dobre bo na allegro się natknąłem ? A może ktoś ma na opylenie? A czy jakieś z polifta czy coś nie będą pasowały? ŚLIZG ZDERZAKA PRAWY PRZÓD AUDI S4 A4 B5 KOMBI (3056397855) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. ŚLIZG ZDERZAKA LEWY PRZÓD AUDI S4 A4 B5 KOMBI (3056399655) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Będę też niedługo potrzebował zderzak tylko może być polift byle z ślizgami. ---------- Post dopisany 05-03-2013 at 14:31 ---------- Poprzedni post napisany 03-03-2013 at 22:22 ---------- Nikt nie pomoże ?
killerwik Opublikowano 6 Marca 2013 Opublikowano 6 Marca 2013 Ja gdzies powinienem miec slizgi do S4 przedliftowe, te wydaja sie takie same, jak sprawdze to ci odpisze
Rekomendowane odpowiedzi