Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Marysin Wawerski Łukasz grupa vag ale nie tylko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mój koleżka z forum poloklubpolska. Robił u Szewczyka teraz robi w innym serwisie a po godzinach ogarnia w garażu z bratem,chłopaki młode ambitne znają się mocno na grupie vag ale inne auta tez robią mechanika i elektryka,nie dotykają gazu i blacharki.polecam zdecydowanie robię tam zony a4,moje cabrio tez serwisuję(mają już ogarnięte bardzo niskie samochody więc gleba nie stanowi problemu) benzyna,tdi.Trzeba się umawiać że mają tylko po 2 ręce a roboty w cholerę bo z innych for o tematyce vag wszyscy u nich robią,ceny bardzo konkurencyjne jak na Warszawę,nie stanowi też problemu zaholowanie auta rozsypanego gdzieś na innej dzielnicy do Marsyina

Kontakt Łukasz 609 622 929

• 1 rok później...
Opublikowano

Czy kolega Łukasz działa dalej?

Opublikowano

Działa i też polecam bo ma pojęcie,dobre ceny za robotę.Części też może ogarnąć.Sam u niego robię swoje autko.Fakt że z terminem trzeba wcześniej dzwonić.

Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Działa i też polecam bo ma pojęcie,dobre ceny za robotę.Części też może ogarnąć.Sam u niego robię swoje autko.Fakt że z terminem trzeba wcześniej dzwonić.

Dzięki :)

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Również polecam, warto przejechać 120 km. Łukasz zna się na rzeczy, fachowo doradzi co do części, "gówna'' nie wsadza. CENY ATRAKCYJNE, POLECAM 100% robotą zawalony wiec dzwonić i umawiać się wcześniej :thumbup1: :thumbup1: :thumbup1: :thumbup1:

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

koledzy a jakis namiar na łukasza:)?

Opublikowano

Mój koleżka z forum poloklubpolska. Robił u Szewczyka teraz robi w innym serwisie a po godzinach ogarnia w garażu z bratem,chłopaki młode ambitne znają się mocno na grupie vag ale inne auta tez robią mechanika i elektryka,nie dotykają gazu i blacharki.polecam zdecydowanie robię tam zony a4,moje cabrio tez serwisuję(mają już ogarnięte bardzo niskie samochody więc gleba nie stanowi problemu) benzyna,tdi.Trzeba się umawiać że mają tylko po 2 ręce a roboty w cholerę bo z innych for o tematyce vag wszyscy u nich robią,ceny bardzo konkurencyjne jak na Warszawę,nie stanowi też problemu zaholowanie auta rozsypanego gdzieś na innej dzielnicy do Marsyina

Kontakt Łukasz 609 622 929

Przecież jest podany numer :-P

Opublikowano

Polecam