Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B5 by apaczinio ;>

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

po lifcie.

Opublikowano

po 1 lifcie , zobacz u mnie są po 2 różnią się miejscem wstecznego i migacza :decayed:

Opublikowano
  • Autor

to taki zestaw świateł :) Mi osobiście się strasznie podobają na czarno :D

Przód : 1) LAMPY AUDI A4 B5 95-98R ANGEL EYES RINGI SONAR CHR (3106489122) - motoAllegro

2) LAMPY NOWE AUDI A4 B5 94-98 SOCZEWKI RINGI PROMOCJ (3074136901) - motoAllegro

Tył : 1) LAMPY TYLNE AUDI A4 B5 S4 CLEAR 94-00 DYMIONE LIM (3077790780) - motoAllegro

2) LAMPY DIODOWE AUDI A4 B5 SEDAN 94-00 RED WHITE LED (3078688755) - motoAllegro

a boczki dymione :naughty:

hmm chętnie bym sobie strzelił ciemne lampki grill jakiś fajniutki na macik co sądzicie o tym?@

Opublikowano

nie rób tego z przednimi lampami naprawdę kup ori valeo są chyba nawet tańsze a do tego lepszy efekt dają . te na tył jak już chcesz z tuningowych to lepiej te dymione , boczki do tego , grill w czarny mat i auto odmłodzisz o kilka dobrych lat :):decayed:

Opublikowano
  • Autor

oczywiście nie chcę żadnego wiejskiego tuningu :decayed:

tak z ciekawości wiesz może ile body od esski by kosztowało?;> cholernie mi się podoba i na nie choruje :decayed:

Opublikowano

powiem Ci że dokładnie nie wiem na allegro musisz poszukać popatrzeć ale ceny są naprawdę róże :wink:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

no jak wrócę to popatrzę :) pewnie drogo będzie ale trudno auto ma służyć z 6latek więc trzeba robić pod siebie ^^ dobra lecę na przejażdżkę.. Do zobaczyska później !:D

---------- Post dopisany 13-04-2013 at 21:48 ---------- Poprzedni post napisany 04-04-2013 at 19:47 ----------

hah to tak z wyjściem słońca i dobrym humorkiem dziś odwaliłem nakładki na pedały, ogólne sprzątanie :decayed: szkoda tylko że u babci się tak zakopałem że kolega linką mnie wyciągał haha:facepalm:

---------- Post dopisany 21-04-2013 at 15:05 ---------- Poprzedni post napisany 13-04-2013 at 21:48 ----------

FELGI 15'' 5x112 MERCEDES AUDI VW SEAT SKODA FORD (3167932278) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

co powiecie na takie kółko?:naughty:

bo już kasy trochę mam to postanowiłem sobie machnąć feluchy jakieś i te wpadły mi w oko ..

Opublikowano
:thumbdown:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

no niestety moje fundusze są ograniczone i jeszcze oponki muszę kupić ale jak zarobię na wakacje to kupię większe i fajniejsze ^^ a te na zimę będą :D

---------- Post dopisany 02-05-2013 at 07:39 ---------- Poprzedni post napisany 21-04-2013 at 16:02 ----------

Przy popołudniowej nudzie i braku funduszy postanowiłem coś zrobić i odczepiłem "A 4 i 1.6 z tylnej klapyZnaczki doczepiłem żyłką a później delikatnie klej odskrobałem dowodem :P następnie benzyna na chusteczkę przetarłem umyłem, użyłem środka K2 lekkościernej pasty i ani śladu po znaczkach... one wgl tam były?:wink:

<a  href=http://img33.imageshack.us/img33/483/dsc0xx66.jpg' alt='dsc0xx66.jpg'> Uploaded with ImageShack.us[/img]

• 5 tygodni później...
Opublikowano

pokaż co nowego działasz bo cisz tu wieje :decayed:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Jakie świece do 1.6 z sekwencją? :grin:

dziękuję z góry za podpowiedź :)