Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Grill B7 przód - czy ktoś wie jaki mam ? wymiana na inny od sline ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Mam audi a4 sline b7 . Jak chcecie to załącze zdjęcie z przodu.

Jest to pełny sline ( ale w środku ) tzn. czarna podsufitka, fotele , etc.

Natomiast z zewnątrz już nie. Tzn mam tylko znaczki np na grilu sline, z boku itp.

Grill jest z pręgami podłużnymi. I tu moje pytanie. ( ale np zaczep rejestracji jest taki że jest nakładka , która jst w srodku skrcana czyli nie do tablicy rejestracyjnj a w atrapę.

Chciałbym wymienić grilla (atrape ) na taką prawdziwą z Sline ( pionowe pręgi ) , albo od s4 albo quattro chrome.

I czy mogę po psotru jakoś to zdemontować i czy podejdzie od innych modeli sam grill ?

Nie chce zderzaka wymieniać , bo pewnie musiałbym lakierować itp.

Dzięki za info

Opublikowano

jak masz orginalny zderzak S-line to ci podejdzie inna atrapa od S-4 też siądzie oczywiście że da sie zdemontować.

Opublikowano
  • Autor

no własnie zderzak ma tylko emblemat od sline ale jest zwykły :(

wiec czy do zwykłego cos podejdzie ?

Opublikowano

W B7 zderzak S4 a s-line to ten sam tylko inny jest Grill . I nie będzie pasować grill s-line/S4 do zwykłego zderzaka.

Opublikowano
  • Autor

a coś do zwykłego zderzaka ? Chodzi o to, że chce grilla z pionowymi wlotami ( fajny tez aluminium ) ale cokolwiek pionowego .

Czy były do zwykłych zderzaków ?

Opublikowano

A co trzeba zmienić żeby założyć taką atrapę z miejscem na tablicę rejestracyjną?

Opublikowano

Zobacz tutaj:

gość miał normalny zderzak i założył grill s-line a założył by też od S4 bo przeciął o jedno przęsło i stał się mniej wysoki.

Z co do tej atrapy zmienić atrapę.

Opublikowano

stary odpowiem ci tak bo widzę że chcesz a nie bardzo cię stać na taką przemianę zderzak ładny S-line kupisz od 400 wzwyż zwykły!(może tarfisz coś taniej) pod spryski będzie droższy do tego trzeba dodać kratki lewą prawą po 100zł może trafisz no i grill, ja taki sprzedałem ori S-line za 700zł (od S4 jest dużo droższy) no i do tego dochodzi ci malowanie zderzaka jak nie masz kasy wyrzucić na raz to zbieraj i zrób moda jak należy a nie zapatruj się na wiejski tuning!

Na pociesznie mogę ci tylko powiedzieć że halogeny ze zwykłego zderzaka siadają do zderzaka S-line.

Amen

• 1 rok później...
Opublikowano

Panowie zakupiłem lakierowaną org nakładke na tablice do A4 B7 niestety nie pasuje do mojego grila ;/

1zvsoq1.jpg

2du9hc9.jpg

Jakieś rady? Czy musze kupić zwykłą szara?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Musisz kupić do grila sline bo jak sam zauważyłeś poza samym grilem również mocowanie blendy się różni. Blenda do sline ma od góry zaczepy a od dołu 4 torxy.