Fintosz Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Witam, mam dwa pytania, w schowku zamykanym przed pasażerem nad lampką wystaje kawałek plastiku zakończony jakąś zawleczką. Do czego to jest? Drugie to ostatnio jak zaglądałem do koła zapasowego(bardzo rzadko tam patrze), w schowku tam gdzie klucz do kół, podnośnik itp, jest jeszcze jakiś mały drucik z jednej strony zaokrąglony z drugiej dwa końce zakrzywione. Do czego to? B5 przedlift.
Tabasko Opublikowano 9 Marca 2013 Opublikowano 9 Marca 2013 Mogę się mylić ale to 2gie o czym piszesz to klucz do zdejmowania dekielków z felg aluminiowych
Fintosz Opublikowano 9 Marca 2013 Autor Opublikowano 9 Marca 2013 Też tak myślałem ale po rozkodowaniu wlepki w bagażniku, seryjnie wyszedł na stalowych.
eu4yaon Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 też mam ten zaokrąglony kawałek druta i do niczego mi on nie pasuje
Fintosz Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Opublikowano 11 Marca 2013 pierw to coś w schowku i ten drucik
rafal9119 Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 ten w schowku to jakas samo ruba. widac ze gwozdz wygiety. moze ktos cos tam wieszął
Fintosz Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Opublikowano 11 Marca 2013 jutro to zdemontuje, a w tym miejscu coś się montowało? czy ktoś na siłę wkręcił śrubę?
grzes1150 Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 obstawiam zrypany silniczek klapy i ktoś z gwoździa "dorezał" takie coś w schowku
xXPiotrekXx19 Opublikowano 11 Marca 2013 Opublikowano 11 Marca 2013 kolego ten zaokrąglony kawałek druta co masz w kole zapasowym to u mnie bardzo dobrze się sprawuje przy zdejmowaniu dekielków od oryginalnych felg. może go kładą standardowo do koła zapasowego bez względu na to czy auto było na alu od nowości czy nie
Fintosz Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Opublikowano 23 Marca 2013 obstawiam zrypany silniczek klapy i ktoś z gwoździa "dorezał" takie coś w schowku Silniczek klapy?? Dziś rozebrałem cały schowek, to jest jakaś wtyczka z gwoździem(taka jak do radia czy wieży w domu), podłączona do gniazda do którego idą kable, ale napięcia brak. Zastanawiam się czy to nie będzie coś od ....... alarmu:facepalm:
Rekomendowane odpowiedzi