kylo1991 Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Witam, zastanawiam sie nad kupnem tylnych lamp poliftowych do mojej A4 avant i mam pytanie w związku z tym: 1. Czy z anglika bez problemu pasują?? 2 Czy wtyczki i pozostałe żeczy ( mocowania ) pasuja?? Pozdrawiam
pepik Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Wszystko pasuje tylko światło przeciwmgłowe będziesz miał po przeciwnej stronie ale to łatwo ogarniesz...
kylo1991 Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Opublikowano 10 Marca 2013 Trzeba ciagnąć kable od drugiej lampy??
Szarik Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Nie trzeba,wystarczy wkrecic zarowke we wklad i podrobic w lampie miejce na zarowke bo jest delikatnie zaslepione Jesli bedziesz zmienial na II lift to chyba tez trzeba w kostkach przelozyc po 2 kable przynajmniej w sedanie tak jest. Wszystko do ogarniecia
kylo1991 Opublikowano 10 Marca 2013 Autor Opublikowano 10 Marca 2013 ok, dzięki wielkie za informacje. Myślałem że będzie więcej rzeźby:decayed:
Rekomendowane odpowiedzi