jelo Opublikowano 12 Marca 2013 Opublikowano 12 Marca 2013 potrzeebuje z elsy lub foty czesci do zamontowania tylnego nawiewu w tunelu srpodkowym poniewaz obecnei mam tam polke a lanuje zamontowac nawiew slyszalem ze potzrebne sa trzy czesci plus kratak jakie to czesci i jakie sa ich numery ?
scq Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Kanał doprowadzający ciepłe powietrze tylnej kabiny 8K0857039 Łącznik 8K0857042 Kratka nawiewu 8K0819203E
wrclaguna Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Jak masz klime 1 strefową to nie zrobisz tylnego nawiewu
darecy Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 łącznik i kratkę nawiewu mam jak coś to pisz PW
jelo Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Opublikowano 20 Marca 2013 no własnie mam klime jednostrefowa dlaczego tego nie zrobie ? czy nie ma wyjscia dla kanału ciepała w nagrzewnicy klimy jednostref ? czy oznacza to dłubanie i klejenie a efekt i tak mizerny ?
darecy Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Andrzej, pisałem już Ci w tym wątku http://a4-klub.pl/audi-a4-b8-133/all-b8-demontaz-podlokietnika-tunelu-konsoli-srodkowej-218497/ Ja zrobiłem to u siebie i coś tam dmucha ale efekt mizerny
jelo Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Opublikowano 20 Marca 2013 tak pamietam doskonale tyle ze pisłes tez kolego o klejeniu i dłubaniu nożem stad moje pytania własnie
darecy Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 Bo co z tego że dołożysz jak nie ma do czego, trzeba zatykać główny kanał i wycinać po bokach skalpelem otwory aby dmuchało z nóg pasażera na kanał środkowy Coś leci na tył, ale d*py nie urywa
jelo Opublikowano 20 Marca 2013 Autor Opublikowano 20 Marca 2013 Nie , no to zmienia postac zeczy z racji tych szcegułów jakie przedstwileś dlamnie temat jest zakończony w nawiew tylny sie nie bede bawił kolejny plan to załorzenie przetfornicy pradu może to mi sie uda bez przerubek nożem bo za takie dłubanie sie nie zabieram wogule
darecy Opublikowano 20 Marca 2013 Opublikowano 20 Marca 2013 musiał byś zmienić nagrzewnicę i klimatronik, a do tego pół auta się rozbiera może koszt nieduży, ale mod pracochłonny.
proximpuh Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 musiał byś zmienić nagrzewnicę i klimatronik, a do tego pół auta się rozbiera może koszt nieduży, ale mod pracochłonny. Jarek zrobiłeś u siebie już 3 strefy ? czy czekasz na lepszą pogodę ?
wrclaguna Opublikowano 21 Marca 2013 Opublikowano 21 Marca 2013 Nie , no to zmienia postac zeczy z racji tych szcegułów jakie przedstwileś dlamnie temat jest zakończony w nawiew tylny sie nie bede bawił kolejny plan to załorzenie przetfornicy pradu może to mi sie uda bez przerubek nożem bo za takie dłubanie sie nie zabieram wogule Nie pogniewaj się ale błedy ortograficzne straszne walisz
darecy Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 czekam na cieplejsze dni - na razie -18 zapowiadali już kolejny raz z łopatą latam szkoda, że nie mam gwintu bym skręcił i odśnieżył ałdi
proximpuh Opublikowano 22 Marca 2013 Opublikowano 22 Marca 2013 czekam na cieplejsze dni - na razie -18 zapowiadali już kolejny raz z łopatą latam szkoda, że nie mam gwintu bym skręcił i odśnieżył ałdi U nas też zasypane, mróz i jeszcze ten cholerny wiatr brrr, nic się nie chce robić:kwasny:nawet w garażu:wink:
frog125 Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Witam chciałem się zapytać czy jest możliwa wymiana klimy z jedno na dwu strefową i czy to ma sen w ogóle się za to zabierać dzięki za info
wrclaguna Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Kilka osób juz robiło przekładke
darecy Opublikowano 3 Października 2013 Opublikowano 3 Października 2013 Witam chciałem się zapytać czy jest możliwa wymiana klimy z jedno na dwu strefową i czy to ma sen w ogóle się za to zabierać dzięki za info Jak masz 2-3 dni wolnego do tego nie jesteś nerwowy to jak najbardziej...
frog125 Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 A dużo gratów trzeba dokupić poza sterowaniem klimy
darecy Opublikowano 4 Października 2013 Opublikowano 4 Października 2013 A dużo gratów trzeba dokupić poza sterowaniem klimy Nie chce mi sie wszystkich szukać po schemacie a z pamieci i tak pominę co nieco: Nagrzewnica 3 strefy Klimatronik Kanały na tył 3 szt plus kratka sterującą 2 x czujniki temp. Czujnik jakości powietrza, Okablowanie... Do tego adaptacje mechaniczną silników, oraz ciśnienie, pomiary i inne duperszmity.
frog125 Opublikowano 5 Października 2013 Opublikowano 5 Października 2013 He dzieki za info dużo dosyć tego:kwasny: trzeba się dobrze chyba nad tym zastanowić.
Rekomendowane odpowiedzi