Piotrek81 Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 :hi:chcialbym w swoim rne-e miec podlaczenie z galaxy3,cos na zasadzie tego filmiku,nie chodzi mi o przegladanie stron,bardziej chodzilo by mi o sluchanie radia,zwlaszcza Polskiego,czy mozecie mi cos polecic...
jarek_ns Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Transmisje obrazu z GS3 na rns-e możesz uzyskać przez zastosowanie adaptera multimedialnego, który symuluje fabryczny tuner TV lub przez sam ten tuner, GS3 ma złącze MHL które służy do synchronizacji i przy zastosowaniu odpowiedniego adaptera transmisji obrazu. Jak zależy ci na samym dźwięku z radia internetowego to zastosuj adapter AUX i podepnij GS3 do radia przez kabel jack 3,5 mm.
Piotrek81 Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Opublikowano 14 Marca 2013 Transmisje obrazu z GS3 na rns-e możesz uzyskać przez zastosowanie adaptera multimedialnego, który symuluje fabryczny tuner TV lub przez sam ten tuner, GS3 ma złącze MHL które służy do synchronizacji i przy zastosowaniu odpowiedniego adaptera transmisji obrazu. Jak zależy ci na samym dźwięku z radia internetowego to zastosuj adapter AUX i podepnij GS3 do radia przez kabel jack 3,5 mm. dzieki klaczek 84, a czy na kazdym adapterze multimedialnym przystosowanym do rns to pojdzie,chodzi mi, czy czyms one sie roznia,moze moglbys jakis polecic,bo jest ich kilka..
Rekomendowane odpowiedzi