Perła90 Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Witam mam dość może się wydawać głupie pytanie myslę ze zepsóła mi się pompa spryskiwaczu mam pytanie gdzie ona się znajduje i jak ją zdemontować a i jeszcze jedno na jakiej zasadzie działa spryskiwanie reflektorów bo gdy jeszcze pompka była sprawna nie spryskiwało mi lamp z góry dzięki za odp.
lesjagl Opublikowano 14 Marca 2013 Opublikowano 14 Marca 2013 Pompka jest przy zbiorniczku na płyn, właściwie to dwie są, jedna do sprysków szyb druga do sprysków lamp.. sprawdź bezpieczniki najpierw zanim zaczniesz rozbierać a dostać do niej są dwa sposoby, albo od nadkola lewego, albo od lampy także lewej, łatwiej chyba jednak lampę wymontować.. Jak nie spryskiwało lamp to chyba jednak nie była sprawna?
Perła90 Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Opublikowano 17 Marca 2013 Dzięki to będę przeglądał bezpieczniki w pierwszej kolejności. A bezpiecznik odpowiedzialny za pompkę jest też odpowiedzialny za coś innego?(jak by nie działało to miał bym pewność ze to bezpiecznik:p)
lesjagl Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 Raczej jest to osobny bezpiecznik, masz tam rozpisane na dekielku...
siwy2326 Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Sprawdzaj działanie spryskiwaczy na włączonych światłach,w pozycji 0 nie działają.
Perła90 Opublikowano 21 Marca 2013 Autor Opublikowano 21 Marca 2013 Witam to był bezpiecznik szyby spryskuje elegancko ale nadal nie spryskuje reflektorów szkoda no ale nie można mieć wszystkiego:P \
Rekomendowane odpowiedzi