Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ykk pewnie masz racje co nie zmienia faktu ze rok produkcji to 2000.

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

slaweq dokladnie.. :bag:

Opublikowano

chłopaki, pierwsza rejestracja samochodu to 10.2001 i wg VIN rocznik samochodu to jest 2001 tak wiec wszystko sie zgadza no i to na 100% nie jest składak

P.S. Jak byłem na badaniu technicznym przed zakupem w Krośnie w salonie VW to wszystko się zgadzało z książką serwisową, daty zakupu, wpisy serwisowe i takie tam. Tak więc nie wiem gdzie leży prawda...

Opublikowano
  • Autor

mateo_81 no oki, nie bede sie sprzeczał:) Ale interesuje mnie jeszcze jak to jest z tym Twoim S-line?

Opublikowano

kurcze nie wiem, bo co kogoś zapytam to inna wersja. Mówiliście ze maja być inne zderzaki itp. Ale poprawcie jeśli się mylę, inne zderzaki i takie tam były w wersji RS a nie S (kilka osób mi tak mówiło, za krótko w temacie jestem aby się wypowiadać tak na 100%).

P.S. Pamiętacie głośną pracę mojego silnika?? To wina paliwa... Zatankowałem ostatnio na ORLENie ON Verva i jakoś ucichł... ale i tak jadę jeszcze na sprawdzenie kątów wtrysku, bo po wymianie rozrządu nie byłem...

Opublikowano

Czyzby kierownica..? :mysli:

Opublikowano

ykk chłopaki na zlocie mówili, że w B5 nie było wersji S4... to pytaj ich jakie są różnice... :kox:

Opublikowano

mateo_81 oczywiscie ze byla wersja S4, natomiast nie bylo pakietu zewnetrznego S-Line.

Opublikowano
  • Autor

ykk chłopaki na zlocie mówili, że w B5 nie było wersji S4... to pytaj ich jakie są różnice... :kox:

Iverson mowil tylko ze nie bylo B5 S-line.

Opublikowano

ykk, racja... sorry... tutaj się tego dowiedziałem przed chwilą :

http://pl.wikipedia.org/wiki/Audi_A4

. Nie gniewajcie się, ale z drugiej strony fajnie sobie przykleić taki znaczek... Laski z samochodu trzeba butem wypychać :polew:

Opublikowano
  • Autor

mateo_81 jakie paliwo tankowałes wczesniej ze tak glosno Ci chodził??

Nie gniewajcie się, ale z drugiej strony fajnie sobie przykleić taki znaczek... Laski z samochodu trzeba butem wypychać :polew:

eee krecą Cie blachary? :shocked: Chłopie szanuj sie :> blacharstwo trzeba tepić a nie akceptować :polew:

Opublikowano

slaweq :polew:

To tak na raz jak jest potrzeba.. :polew:

Opublikowano

właśnie, że nie... dlatego z butem wylatują :decayed: :>

Opublikowano
  • Autor

mateo a gdzie paliwko tankowales wczesniej?

Opublikowano

Odnośnie spotów... Wiecie, niedaleko mnie jest taka miejscowość RADAWA i w lecie są tam zloty motocyklowe, może zorganizowalibyśmy mały zlocik A4?? Jest dużo domków do wynajęcia, pola campingowe, zalew z czystą od zeszłego roku wodą i duuużo kobitek niczego sobie. Co o tym myślicie??, w czerwcu albo w lipcu mogłoby być całkiem OK.

P.S. Paliwo dowozi mi cysterna ze Statoil, bo mam 300 ha gospodarstwo i kilkanaście dużych maszyn i ciągników, tak więc tankowałem czasami w domu, czasami na zwykłych stacjach.

Opublikowano
  • Autor

Ze Statoil powinno byc paliwko dobre, takze dziwne ze tak glosno Ci działał wlasnie z tego powodu.

A co do spota o ktorym pisales to pomysł ok ale narazie trzeba zacząć organizacje wyjazdu do Arłamowa :kox:

Opublikowano

No racja, zapomniałem o Arłamowie. Bimber mogę załatwić :> :kox:

Opublikowano

Jak autko bardzo klekocze, to moze byc kat wtrysku. Sam to kiedys mialem. Chodzil jak 20 letnie auto. :)

Opublikowano
  • Autor

Jesli bimber to i kierowce bo tam to na jeden dzien jedziemy :>

Opublikowano

Jesli bimber to i kierowce bo tam to na jeden dzien jedziemy :>

I poletko.. :polew: