Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

spocik git :good:

Opublikowano

:tongue4: i B6 górą :kox:

Ps.i B8 :good: :good:

Opublikowano

No cieplej niż 2 tyg temu hehe,

Dzięki za przegląd, jakby się znalazło rozwiązanie na ten mój problem z połączeniem z silnikiem to dajcie znać, będę wdzięczny :notworthy:

Opublikowano

ma ktoś namiary na jakiegoś dobrego tapicera z okolic Rzeszowa bo mata mi jakiegoś zwarcia dostała

Opublikowano

a b5 to co??też były :decayed:

a jak tam kolega od seata? :naughty:

Opublikowano

a b5 to co??też były :decayed:

a jak tam kolega od seata? :naughty:

Przebieg 37 tys. i chce rozrzad zmieniac :decayed:

ma ktoś namiary na jakiegoś dobrego tapicera z okolic Rzeszowa bo mata mi jakiegoś zwarcia dostała

Wiem ze jest taki gosc co tym sie zajmuje w KRASNEM . Jadac w kierunku Łancuta od Rzeszowa skrecasz w lewo przed STRZECHA kierujac sie na STRAZOW .Od glownej drogi jakies 800 m po lewj stronie bialy budynek przy drodze .

[br]Dopisany: 31 Październik 2011, 07:11_________________________________________________Furka znajomka nawet jest tam :kox: 3 tysie go to kosztowalo :)

http://www.b3studio.eu/galeria/-Alfa_Romeo_Brera_7_198.html

Opublikowano

:hi:

Byłem wczoraj po 19 w milenium, powiem wam że jak wyjeżdżałem od strony statoila to było jakieś 20 miejsc wolnych obok siebie. Można by pomyslec o tym :good:

Opublikowano

W Deszczowe DNI lub Mrozne :wink4: mozna pomyslec o SPOCIE na Parkingu Podziemnym w MILLENIUM :) Z tego co pamietam jak leje to malo ludzisk przyjezdza na Podpromie :(

Wiem ze brakuje miejsc w dni weekendowe na Parkingu ale mozna pomyslec o tym ( jakis dzien roboczy np. godz 19.00 Poniedzialek ) co wy na to Panowie ? .

Pasuje cyknac pare fotek Parkingu i tu wkleic .

Opublikowano

W Deszczowe DNI lub Mrozne :wink4: mozna pomyslec o SPOCIE na Parkingu Podziemnym w MILLENIUM :) Z tego co pamietam jak leje to malo ludzisk przyjezdza na Podpromie :(

Wiem ze brakuje miejsc w dni weekendowe na Parkingu ale mozna pomyslec o tym ( jakis dzien roboczy np. godz 19.00 Poniedzialek ) co wy na to Panowie ? .

co do fotek, zrobie to dziś lub jutro :)

Opublikowano

No kolega od Seata chce przy 35tys km wymieniać rozrząd, a skąd on się tam w ogóle wziął? może ma zapasową A4ke tylko oszczędza i stoi w garażu :)

Poza tym, kto bogatemu zabroni, chce to niech wymienia ten rozrząd "na zaś"[br]Dopisany: 31 Październik 2011, 09:15_________________________________________________

Grzesiek, ja jak byłem ostatnio i chciałem wyjeżdżać z podziemi zapędziłem się i stanąłem w połowie górki e korku to powiem, że szał jest, tam jest ze 40 stopni pochyłu, ciężko ruszyć

Opublikowano

Ja tam jeszcze nie bylem :) Jak rzeczywiscie taki stopien pochylu jest to ja dziekuje w zimie tam wyjezdzac :(

Opublikowano

Wiecie co, sory, że tak piszę post pod postem ale ja jestem za galerią NOVA koło Tesco.

Tam jest ciszej, spokojniej... Uważam, że w millenium nawet na tygodniu ciężko będzie znaleźć nawet 2 miejsca obok siebie a co dopiero te 5-8.

A w Novej nawet w weekend jest w miarę pusto, cicho, spokojnie i co najważniejsze sucho :decayed:

Opublikowano

Pasuje i tam podjechac cyknać Foty obluuukac co i jak :)

Pasuje miec wreszcie cos alternatywnego pod dachem na Spocie w te zimno-deszczowo-sniegowe dni :wink4: .

Opublikowano

A może by tak poszukać gładki mało uszęszczany plac na śnieżne dni :przebiegly:

:kox:

Opublikowano

A może by tak poszukać gładki mało uszęszczany plac na śnieżne dni :przebiegly:

:kox:

Chyba tylko ty masz Q u nas :kox:

My mozemy tylko popatrzec :decayed:

Opublikowano

spoko :) mojej już zapowiedziałem że jeździmy i obczajamy parkingi :decayed: aparat wezme to fotki cykne :gwizdanie: