Opublikowano 12 Listopada 201114 l to jutro jak ktoś bedzie to i ja zaglądne może tym razem :gwizdanie:
Opublikowano 12 Listopada 201114 l Panowie żony TDi w Toledo niedomaga. Od czasu do czasu brak mocy. Podejrzewam przepływkę. Jak to sprawdzić?? Da się czyścić czy wymiana? Nikt mi nie pomoże?
Opublikowano 12 Listopada 201114 l Panowie żony TDi w Toledo niedomaga. Od czasu do czasu brak mocy. Podejrzewam przepływkę. Jak to sprawdzić?? Da się czyścić czy wymiana? Nikt mi nie pomoże? Trzeba pod kompa podlaczyc i sprawdzic o co kaman
Opublikowano 12 Listopada 201114 l to jutro jak ktoś bedzie to i ja zaglądne może tym razem :gwizdanie: No jak jak już raz zacząłem to i jutro powinienem być chyba że żona coś mi "zaplanuje"
Opublikowano 12 Listopada 201114 l Koledzy czy ktoś by się podjął założyć moduł do świateł (Kogiela) do b6 z bi-xenonem?
Opublikowano 12 Listopada 201114 l Koledzy czy ktoś by się podjął założyć moduł do świateł (Kogiela) do b6 z bi-xenonem? A masz ciepły garaż?? :) :mysli: Przyjedź na spota to pogadamy. [br]Dopisany: 12 Listopad 2011, 23:10_________________________________________________ Grzegorz "WRC..." jak byś mógł popatrzeć za tymi schematami: 1) instalacji elektrycznej hamulca ręcznego 2) alternatora, a konkretnie gdzie te kabelki można zlokalizować w okolicy licznika (w których kostkach i które piny).
Opublikowano 13 Listopada 201114 l wow .........BEDE....... [br]Dopisany: 13 Listopad 2011, 12:03_________________________________________________virus , a ty bedziesz ?
Opublikowano 13 Listopada 201114 l No ja raczej nie będę wstanie prowadzić po upojnej sobocie ale chęci mam