Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jasne :decayed: jeszcze jakieś życzenia? :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Opublikowano

jasne :decayed: jeszcze jakieś życzenia? :decayed: :decayed: :decayed: :decayed:

Jak zobaczysz fajne d*py to tez rob fotki :decayed:

Opublikowano

no nie wiem... bo moja :boobs: będzie ze mną...i czasem moge dostac :bicz3: :bicz::punish:

ale jak tylko sie da :decayed:

Opublikowano

Pany... mam czerwone diody w liczniku a chciałbym białe podświetlanie... ile może kosztowa zmiana? :mysli:[br]Dopisany: 31 Październik 2011, 14:41_________________________________________________juz dzwoniłem i powiedziałem że mam misje, że jak nie zrobie tego to roczny ban :polew:[br]Dopisany: 31 Październik 2011, 14:42_________________________________________________byłem byłem :) zwiedziłem i parking pod milenium i pod novą, w milenium byłem 18.40 i było ponad 200 miejsc, a w nowej?? hmmm jutro zapodam zdjęcia :wink4:[br]Dopisany: 31 Październik 2011, 22:26_________________________________________________Obiecane fotki:

Milenium

a05c299a88768765.jpg

b5e92cbfb7df40d3.jpg

Zielone światełka oznaczają wolne :wink4:

1d0ae40625b6177e.jpg

Miejsca sporo nawet jak na wieczór(18.40) no i co najważniejsze, wolne miejsca obok siebie :)

6bb2dc1f41d94f96.jpg

No i wyjazd

b27c8d2f4c95e76d.jpg

Nova:

ca9a75341b00802f.jpg

baf4d49cde53cac4.jpg

48592f8d988b7d05.jpg

Podsumowanie:

Milenium:

-jasno :good:

-czysto, przejrzyście :good:

-max wysokosc auta: 2m

Nova

-ciemno :thumbdown:

-dużo miejsca :good:

-próg zwalniający zaraz przy wjeżdżaniu :thumbdown:

-max wysokośc auta:2,1m

Mi jakoś bardziej widzi się Milenium, a no i na tygodniu Novą zamykają o 20 i parking tez jest zamknięty a w Milenium z tego co pamiętam to czynne jest do 21 :)

Opublikowano

Millenium jest spoko :good: Jest jasno i nawet duzo miejsca :) Wlazd nie jest taki stromy jak ktos pisal .

Wydaje mi sie ze trzeba rozwazyc ta propozycje :wink4:

Opublikowano

Millenium jest spoko :good: Jest jasno i nawet duzo miejsca :) Wlazd nie jest taki stromy jak ktos pisal .

Następnego spota zróbmy o 16 na podpromiu i puźniej wspólny przejazd pod Millenium a kto się spóźni to niech prosto wali w podziemia :wink4: Co wy na to???

A może by tak "pobrykał" grupką po obwodnicy :naughty:

Opublikowano

Następnego spota zróbmy o 16 na podpromiu i puźniej wspólny przejazd pod Millenium a kto się spóźni to niech prosto wali w podziemia :wink4: Co wy na to???

Czemu nie :wink4:

Jest to na razie propozycja i wydaje mi sie ze jak bedzie pogoda do d**y to mozna tam parowac :decayed: .

Przejazd mozna zrobic obwodnica :naughty: :gwizdanie:

Opublikowano

tylko że jak to będzie niedziela, to w MH będzie error

Opublikowano

tylko że jak to będzie niedziela, to w MH będzie error

No to Nova :wink4:

Opublikowano

chłopaki wspominali na spocie, że chcieliby w tygodniu się spocić

Opublikowano

W Novej jest duży minus... próg zwalniający zaraz po wjechaniu na parking :confused4:

Opublikowano

w następna niedziele bede na spocie ,tak sobie czytam......i proszę o wybranie miejsca gdzie się nie zawieszę :wallbash:

Opublikowano

chłopaki wspominali na spocie, że chcieliby w tygodniu się spocić

Jezeli chodzi o Millenium to wlasnie w dni typu sobota czy niedziela odpadaja ze wzgladu na nawał ludzi .

Na tygodniu w godzinach 18-20 h smialo mozna zajechac .

Opublikowano

Wiadomo z jakich przyczyn jestem w M.H codziennie i powiem wam, ze nawet na weekend-ach po 19-ej juz jest luz. Klienci mysla ze do 20-ej jest tylko czynne.

Co do wyjazu jest ok (ten od strony Statoil jest chyba najbardziej stromy, ale do ogarniecia :wink4:

Opublikowano

Marcin teraz jesteś w MH :shocked: jak tam rzeczywiscie jest pod ziemia :naughty:

Pod ziemią jestem zaledwie średnio ok 2 min. dziennie, jak parkuję auto :kox:

+ jest ten, że nie będzie trzeba w zimie skrobać szyb :good:

Powiem tak-są stałe wolne miejsca na parkingu, gdzie rzadko kiedy potencjalny klient jedzie tam parkować. :decayed:

Opublikowano

Marcin teraz jesteś w MH :shocked: jak tam rzeczywiscie jest pod ziemia :naughty:

Pod ziemią jestem zaledwie średnio ok 2 min. dziennie, jak parkuję auto :kox:

+ jest ten, że nie będzie trzeba w zimie skrobać szyb :good:

Powiem tak-są stałe wolne miejsca na parkingu, gdzie rzadko kiedy potencjalny klient jedzie tam parkować. :decayed:

Rob tam focisze i dawaj gdzie nasze gniazdko bedzie w te mokre i mrozne dni :decayed:

Opublikowano

to może następny spot już w milenium? :)