Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

aaaaaaaaa, to ten nieogolony w ciemnym filcowym płaszczu, teraz już kojarzę :decayed:

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

a ja zaraz jade pierwszy raz w życiu na narty :decayed: mam nadzieję że sie nie zabije :kox:

gdzie jedziesz??[br]

w Handzlówce byłem, jestem mega zadowolony, kumpel mieszka koło stoku to u niego zostawiłem auto, nie ma uja... na przyszły sezon kupuję sprzęt :kox:[br]

w Handzlówce jest orczyk z tego co wiem, to pewnie cię wyszarpało, jedź do Przemyśla (właśnie wróciłłem :kox: :kox:) to jeszcze przed końcem sezonu zakupisz sobie narty :decayed: :decayed:

nie było tak źle :good: to był mój pierwszy raz a co do sprzętu to nie wyrobie w tym sezonie.. kolega załatwia za free sprzęcicho, ale na wiosne mam zamiar coś kupić:decayed:

Opublikowano

a ja się dzisiaj dowiedziałem że Jeden z Nas nosi na łapce zegarek za 13.000 PLN :naughty:

Aż mi szczęka opadła :kox:

Poczułem się biedakiem przy moim Dieslu :tongue4:

Pozdro serdeczne - niedługo wpadnę po coś czarnego - potrzebuję do garniaka na Slub Siostrzyczki , mam nadszieję że Kolega da dobry rabacik :decayed::naughty::good:

Pozdro GM

"stały klient" :))))))

:polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

.........dobre , ale się uśmiałem z rana :>

ps. oczywiście zapraszam :wink4: (zawsze coś poczarujemy z ceną :wink4:)

Opublikowano

Tak wracając do tych kradzieży, przeglądam i znalazłem tylko złapanych niedawno młodziaków co rąbneli Szewiego na nowym mieście

http://www.24informacje.pl/podkarpackie/rzeszow-sprawcy-kradziezy-samochodu-zatrzymani-11057.html

O albo tu, kradzieże samochodów wypadają jajgorzej, wogóle wszystkie kradzieże ujowo :(

http://www.podkarpacka.policja.gov.pl/statystyki-policyjne2/

Opublikowano

a kolega w jakim sklepie z zegarkami pracuje? bo niewykluczone że będę coś zmieniał co prawda zegarka za 13 tys nie kupię ale może coś tańszego też się znajdzie

Opublikowano

a kolega w jakim sklepie z zegarkami pracuje? bo niewykluczone że będę coś zmieniał co prawda zegarka za 13 tys nie kupię ale może coś tańszego też się znajdzie

Zegaris - Millenium Hall. Sam kupiłem już trzy sztuki i polecam . Fajni Goście, ładne zegarki a jak dobrze pogadasz to i rabat wysępisz :evil:

Opublikowano

Zegaris - Millenium Hall. Sam kupiłem już trzy sztuki i polecam . Fajni Goście, ładne zegarki a jak dobrze pogadasz to i rabat wysępisz :evil:

:notworthy: :notworthy: Jarek po takiej reklamie, nie pozostaje mi nic innego,jak dać Ci w prezencie jakiegoś "sikora " :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Marcin, wiadomo że dobry sikor jest najlepszą i jedyną właściwie biżuterią dla Faceta :good:

a propos, widziałem że macie fajną Brunetkę w Firmie :naughty: kolejny powód żeby tam zaglądnąć :evil:

Opublikowano

Marcin, wiadomo że dobry sikor jest najlepszą i jedyną właściwie biżuterią dla Faceta :good:

..., oj tam, oj tam :naughty: :naughty:

avncwz.jpg

:polew: :polew: :polew: :polew:

Tak serio,też jestem takiego zdania (no może jeszcze spinki do mankietów :wink4:)

Opublikowano

Jest 4.00 i odpaliłem B8 :naughty:

jest 12:00 i nie odpaliłem B5 :decayed: Kto może mi pomóc, jakiś prostownik podrzucić?? muszę dziś kupić nowy aku

Opublikowano

mój też coś słabo już kręci :disgust:

Opublikowano

mój też coś słabo już kręci :disgust:

jak ci jeszcze kręci to wpadnij na Leszczyńskiego, bo trzeba mojego odpalić :decayed:

Opublikowano
:kox: ,a z piątku na sobotę -31 :tongue4:
Opublikowano

:kox: ,a z piątku na sobotę -31 :tongue4:

o ja piernicze... apokalipsa

Jak narazie b6 odpala bez zająknięcia ale przy -31 to chyba będzie ciężko :blink:

Opublikowano

u mnie ledwo obraca wałem przy -16 a mam prostownik to na noc nie chce mi się wyłazić z domu :)[br]Dopisany: 30 Styczeń 2012, 20:19_________________________________________________coś mnie plecy bolą ostatnio.... :gwizdanie: :kox:

http://www.rzeszowiak.pl/atrakcyjna-masazystka-z-duzym-biustem-mila-atmosfera-i-2048752

Opublikowano

oj tam oj tam. jak zdatna to trzeba by się wybrać :decayed: oczywiście na masaż :gwizdanie:

Opublikowano

chyba SIXU coś masuje, pogadaj z nim