Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Opublikowano

kto się wybiera na spota?:)

Opublikowano

tak tak, byłbym wdzięczny;)

Opublikowano

Znalazlem, jednak to cos innego...

841bc62d563fb911gen.jpg

Opublikowano
może a co ty się wybierasz ?? slimaczek89

---------- Post dopisany at 21:38 ---------- Poprzedni post napisany at 21:37 ----------

ps.ma ktoś mapę 2012 :naughty: Krzysiu i jak działa .... tobie

---------- Post dopisany at 21:43 ---------- Poprzedni post napisany at 21:38 ----------

pany coś u nas za cicho na tym forum co z grylem co ....... wy na to !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:kox::kox:

Właśnie dziś wróciłem z nad Bałtyku no i powiem, że z 10x na 3500 km wyskoczył na chwilę błąd odczytu, a raz po 500 km ciągłej jazdy zawiesiła się. Dopiero po wyjęciu płyty i wystudzeniu jej nad kratkami zadziałała. ale jakoś tak w ogóle wolno kontaktuje/przelicza w stosunku do moich poprzednich wersji.

Ale to zobaczyłem pierwszy raz na oczy

http://s17.postimage.org/nczgych2z/P1060887.jpg

<br /><br />

hmm bardzo ciekawe u mnie jak sam widziałeś nie działa , to dziwne ze błąd odczytu się pojawiał , ale obrazek ładny może zależy od miasta :wink:

---------- Post dopisany at 21:34 ---------- Poprzedni post napisany at 21:32 ----------

niestety nie dotarłem na spota

Opublikowano

wrclaguna - nie jestem pewien ale Ty chyba zmieniałeś w swojej besześć spryskiwacze na mgiełkowe (czy też mgłowe ), podpowiedz mi od czego podeszły ?

p.s.

mam do oddania dwie ramki klubowe (na tablice), używane ale stan bdb - założyłem u siebie czarny chrom i oddam gratis w dobre ręce.

Opublikowano
jeśli ktoś chciał potestować autostradę, to już nie będzie takiej możliwości

Rzeszów: Dramat na A4 w Terliczce. BMW spadło z autostrady. Dwóch braci nie żyje - 26 czerwca 2012

Nie wiedzieli że jak się pokazują wiadukty na S19 to już trzeba hamować :whistling: Ale co się dziwić jak bramy wjazdowe na autostradę stoją otwarte, żadnych znaków zakazujących wjazdu nie ma, ochrony brak. Wiem coś o tym bo to blisko mojej miejscowości i przyznam się że też się jeździło :naughty:

Opublikowano

Na Armii Krajowej niezły teraz dzwon był :kwasny:

Laguna kombi wkomponowała sie w wywrotkę z piaskiem

Opublikowano

No sorry ale jeśli droga jest zamknięta to nie powinni się tam pchać i udawać Hamiltona z F1. Pojechali "przetestować nowo kupione BMW" - dla Jednych tragedia, dla Innych głupota niestety.

Współczuję Ich Rodzinie.

Masakra na budowanej autostradzie | Super Nowości

"Na miejscu widać jednak, że w pewnej chwili szarżujące auto wyleciało z kończącego się odcinka autostrady. Są wyraźne ślady ostrego hamowania. Wóz wyleciał do góry przeleciał około stu metrów, po czym kolejne sto metrów przekoziołkował gubiąc części. Kierowca musiał jechać z ogromną prędkością, skoro nie zdołał się zatrzymać przez kilkumetrowym nasypem."