Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Spoty Rzeszowskie - Zapraszamy Niedziela Parking Kryty PODPROMIE

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zgadzało by się to co piszesz jestem dziś już w domu ( o dość nietypowej porze jak dla mnie ) postanowiłem wrócić dziś wcześniej aby ożywić wątek Rzeszowski :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 17,6 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Ja tak sie zastanawiam ile osób pojawi sie na spocie :polew: W wątku nikt nie pisze a pewnie kilkanaście furek w niedziele sie zjawi :kox:

Opublikowano

Też mam taką nadzieję ze ekipa dopisze :th:[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2008, 00:10 _________________________________________________W końcu wid ujemy się tak rzadko bo tylko raz w miesiącu :confused4:[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2008, 00:11 _________________________________________________Podejrzewam ze co niektóre osoby może mobilizować przyjazd po odbiór gadgetów klubowych :decayed:

Opublikowano
  • Autor

No faktycznie raz w miesiacu to nie jest zbyt czesto, no ale jak narazie frekwencja zawsze dopisywała :th:

Marcin nie planujesz kolejnych zmian w furce :gwizdanie: mam na mysli lampy przednie :naughty:

Opublikowano

I oby tak było bo oczywiste jest, że im więcej ludków (i oczywiście :audi: na spocie ) to tym lepiej[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2008, 00:16 _________________________________________________

Marcin nie planujesz kolejnych zmian w furce :gwizdanie: mam na mysli lampy przednie

Najpierw musze zaplanować podwyżkę w pracy, a potem mogę zaplanować zmianę lamp, a tak poważnie to pewnie teraz w kolejności pierwsze co to właśnie lampy będą do zmiany

Opublikowano
  • Autor

Jak zmienisz lampki z przodu to już bedzie :thumbup: W nastepnej kolejności mozesz pomyslec o zmianie felg... sprzedam Ci moje :naughty::cool1:

Opublikowano

ok :> czytasz w moich myślach :naughty:

Opublikowano
  • Autor

ooo widze że awatarek zmieniony :thumbup:

Opublikowano

Ty bystrzaku :tongue4: :tongue4: :>

Opublikowano
  • Autor

Ty bystrzaku :tongue4: :tongue4: :>

:embarrassed: :embarrassed: :polew:

Opublikowano

Co do zmian Wszyscy się starzejemy a moje audi :audi: powoli młodnieje :polew: :polew:, co prawda nie wielkie zmiany ale zawsze coś

Opublikowano
  • Autor

ja bym u siebie cos odmłodził ale nic mi do glowy nie przychodzi co to moze być :mysli: Pewnie tylko felgi :mysli:

Opublikowano

Sławek sprzedaj swoje :audi: i kup z 94 roku (z najuboższym wyposażeniem) w tedy to dopiero będziesz miał pole do popisu :polew: :polew:[br]Dopisany: 29 Czerwiec 2008, 01:06 _________________________________________________A tak serio to myślę że jeśli potrzebujesz coś zmienić w swoim autku to faktycznie możesz pokombinować coś ewentualnie z felami

Opublikowano
  • Autor

Odnośnie felg do mojego to ja juz wiem co chce..., jedyna zmiana to bedzie rozmiar na 17" bo wzór zostanie ten sam :th:

Opublikowano

też mi się ten wzór podoba :th:troche mniej cena :> :>

Opublikowano
  • Autor

Widzialem ostatnio B5 na tych 17 i naprawde wygladala rewelacyjnie :th: No i mało jest takich bo wiekszosc kupuje fele od nowszych modeli :wink4:

Opublikowano

jak dla mnie ori zawsze będzie ori nie mówię że inne są złe ale ..........oryginalne to jest to :th: :th: w końcu chyba sztab ludzi myślał kilka lat temu nad tym jaki wzór będzie najodpowiedniejszy dla tego auta :decayed:

Opublikowano
  • Autor

No dokładnie masz racje Panie Marcinie :wink4: Dlatego jak bys zmieniał lampki z przodu to tylko na ori :th:

Opublikowano

Chyba innych nawet nie biorę pod uwagę jedynie co to trochę zniechęca mnie to podcinanie błotników, ale to się jeszcze zobaczy, myślę że dojrzeje do tego :>

Opublikowano
  • Autor

No niestety przy zmianie na ori zespolone trzeba cos przycinać :confused4: No ale warto bo efekt koncowy jest rewelacja :wink4: