alcarve Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Również mogę potwierdzić, że rękawica Meguiar's jest trudna do zniszczenia, ale jeżeli ktoś ma kilka więcej wolnych złotówek to CarPRO zdecydowanie i jak najbardziej polecam
matys89 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 A jezeli chcesz cos budzetowego to i Nigrin czy jakos tak z reala Ci wystarczy:p
cptolgierd Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Opublikowano 17 Kwietnia 2013 Miałem rękawicę Megsową, teraz mam Car Pro i polecam, opinie o niej się sprawdziły że to świetny produkt, że też nie kupiłem jej wcześniej zamiast megsowej
balbolek Opublikowano 27 Października 2013 Opublikowano 27 Października 2013 Rękawica Megsa:thumbup1:
Griffe Opublikowano 28 Października 2013 Opublikowano 28 Października 2013 Dla aut po korekcie tylko dobra rekawica (klasy CarPro) i dobry recznik - tu nie ma co sie bawic w pol srodki i lipne oszczednosci, bo wlasnie tym rysujemy lakier. Jesli auto nie mialo korekty i chodzi dbanie to i owszem taka Megsowa w zupelnosci wystarczy
lukaszwidz3 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Opublikowano 10 Sierpnia 2014 Rękawice megsa miałem dobrze sie spisywała ok 3 lata ale teraz zakupiłem WWL Wash mitt i powiem że jest zaj... miałem w łapie CarPro i powiem że porównywalna jakość nie wiem jak z poślizgiem u CarPro ale w przypadku WWL super. Jeżli rękawica to tylko skalp nirgin można kupić ale do progów im krótsze włosie tym więcej drobinek piasku i innego mikro badziewia pozostaje w górnej warstwie rękawicy i rysuje nam autko tyle ode mnie A za cenę 75 zł WWL to moim zdaniem baaaaaaaaardzo dobry zakup.
Rekomendowane odpowiedzi