lukasz396 Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 Witam Poszukuję Pomocy w związku z wynajęciem mieszkania i Pracy w Sanoku lub Okolicach. Myślę nad przeprowadzą do Najlepiej Sanoka , mam tam dziewczynę a dzieli nas 100 Km i myślałem tam się zakwaterować :-) Prosiłbym o Nakierowanie mnie Jakiej tam Pracy najlepiej szukać i gdzie się udać :-) i jak ma się Sprawa wynajmowania Mieszkania. Mile widziane linki miejsca i gdzie mam się udać ;-) Czekam Na Odpowiedzi I Pomoc :-)
tomaszstn Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 Mam kolegę w Bieszczadach, ma dom do wynajęcia ale to parę km od Sanoka więc chyba Ci się to nie będzie opłacać
lukasz396 Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Opublikowano 17 Marca 2013 Kolego a ile Km ? Możesz go popytać o kwotę co nieco ;-)
tomaszstn Opublikowano 17 Marca 2013 Opublikowano 17 Marca 2013 Jak dobrze pamiętam miejscowość to wychodzi mi około 56km w jedną stronę On mieszka w kierunku Birczy, blisko Arłamowa a ten dom to był koło tego.
lukasz396 Opublikowano 17 Marca 2013 Autor Opublikowano 17 Marca 2013 A rozumiem znam te okolice ;-) Mi zależy najbardziej w Sanoku Mieszkanie ;-)) I praca na Miejscu pewnie za łatwo nie będzie ale muszę szukać pytać może akurat ktoś z forumowiczów pomoże ;-)
lukasz396 Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Opublikowano 18 Marca 2013 Noo cały czas właśnie czekam ;-)
tomaszstn Opublikowano 18 Marca 2013 Opublikowano 18 Marca 2013 Jak Ci zależy na czasie to poszukaj na stronach, ogłoszeniach bezpośrednio w okolicach Sanoka.
lukasz396 Opublikowano 18 Marca 2013 Autor Opublikowano 18 Marca 2013 Nie aż tak strasznie to nie dopiero tak na Wrzesień ;-) Wiesz chcę po prostu popytać gdzie i jak Najlepiej szukać Pracy i mieszkania ;-)
makiGS Opublikowano 23 Marca 2013 Opublikowano 23 Marca 2013 ogólnie w Sanoku ciężko o pracę wiem to z własnego doświadczenia. W jaki kierunek chciałbyś uderzyć?
lukasz396 Opublikowano 23 Marca 2013 Autor Opublikowano 23 Marca 2013 Hmm szczerze To Naprawdę wszystko Mam trochę Uprawień Na Wózki Widłowe A,B ,T , C+E w Drodze. Myślałem Coś nad Pracą Fizyczną, Po Prostu Każdej Pracy bym się podjął Byle Dorobić coś I Opłacić Mieszkanie Patrzyłem na Wynajem Mieszkań w Sanoku To tak Jest na Poziomie 500 zł Czyli nie tak strasznie. Tylko Potrzebuję Pomocy w Tym wszystkim Ps. Myślałem na Turystyce Jakieś Pomoce w Domku ale tam to raczej zbyt dobrych pieniędzy nie zarobię ;/
Rekomendowane odpowiedzi