Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[QUATTRO] Jakie springi podejdą ? H&R, FK czy inne ? nie moge obniżyc auta.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam zawieche KW V2 i mam tam chyba seryjne sprężyny chce kupić inne firmy H&R lub FK sam tył i pytanie czy to będzie pasować ? bo chyba sprężyna jest bardzo podobna jak w przypadku serii z tym że krótsza?

Ma ktoś wymiar jaki powinna mieć sprężyna na dole w otworze?? bo chce auto skręcić a na tym nie mogę bo jest do końca. A czy z B6 quattro podejdzie ? bo na jednej aukcji mi tak zaproponowali.

Opublikowano

poszukaj żóltych sprezynek Kw i bedziesz zadowolony .......szkoda , ze nie napisałes posta miesiac temu za grosze poszedl komplet sprezyn

Opublikowano

a ty miałeś? za ile? :kwasny:

Opublikowano

za 100zł poszły...ale mi nie zalezało zeby zedrzec z kogos tylko chciałem sie pozbyc , zeby ktos inny sie cieszył....szykaj po forach moze sie trafia...ewentualnie allegro..ale na dzien dzieisjeszy nie ma nic ciakawego

Opublikowano

no właśnie widzę a mnie by uratowało życie :kwasny:

---------- Post dopisany at 11:33 ---------- Poprzedni post napisany at 11:12 ----------

A sprężyny z ośki podejdą ?

Opublikowano

ośka tylnia do Q tył nie podjedzie. Z B6 też nie podejdą. Patrze jeszcze na tablica.pl

Opublikowano

no własnie a pytanie mam na oku do kupienia sprężyny z S4 B5 ile one są niższe od zwykłego ? niżej niż 1be? 1bv?

Opublikowano

1bv - -30mm, ale to szału nie robi :wink:

Opublikowano

Wiem ale mam gwint a ktoś założył sprężyny 1ba i auta nie da się skręcić a na tym już coś zrobię jakieś -45mm :decayed: a jak znajdę żółte sprężyny KW to zmienię.