Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Webasto

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie gdzie znajde ten punkt/zacisk w a4 b5 przedliftowym, to jeste plus czy minus? .......kurna przez to stoje z montazem webasta a nie chce czegos popsuc... chodzi o punkt D+61

Beznbsptytu1420u_zps7928e01a.jpg

Opublikowano

Kolego z tego schematu wynika ze to d-61 to masa , wnet na 100% to masa .

A webasto to rewelacja , jakiej firmy masz webasto ?

Ja mam HYDRONIC D5WS i działa wyśmienicie .

Opublikowano

dropsone ile Cię kosztowało webasto? Wrzuciłbyś co i jak z montażem jest :)

Opublikowano
  • Autor
Kolego z tego schematu wynika ze to d-61 to masa , wnet na 100% to masa .

A webasto to rewelacja , jakiej firmy masz webasto ?

Ja mam HYDRONIC D5WS i działa wyśmienicie .

no wlasnie tak patrzac na schemat to tez podpiol bym to pod mase bo napewno + wychodzi z zegara, chcialem sie upewnic :)

---------- Post dopisany at 09:36 ---------- Poprzedni post napisany at 09:34 ----------

ogrzewanie to webasto dw50

---------- Post dopisany at 09:37 ---------- Poprzedni post napisany at 09:36 ----------

dropsone ile Cię kosztowało webasto? Wrzuciłbyś co i jak z montażem jest :)

narazie dalem 700zl.... ale w planach jest dolozenie pilota czyli +200 300zl

Opublikowano

Ja za mokre webasto dałem 500zł . Moge ustawiać czas kiedy ma sie włączyć , nawet trzy czasu . Ale brakuje mi zdalnego pilota , może się go dorobie w tym roku .

Montaż mi troszku zajoł bo musiałem węże od nagrzewnicy ciąć i dopasowywać . Ale było warto i jaka wygoda zimą 15min i autko ciepłe i odśnieżone .

Opublikowano
  • Autor

ja mam taki sam zegar (w sensie opcji) co do pilota to powiem Ci ze juz nawet nie o cene chodzi ale troche ciazko o analogowego juz z centralka i antena

Opublikowano

Kombinuje coś z innym pilotem , tak zwany DIY pilot do webasto .

100_1250.jpg

123.jpg

Opublikowano
  • Autor

kombinuj i daj relacje co i jak, w sumie na allegro sa takie gotowe piloty ale zasieg jest ok 100-150m a w ori pilocie nawet i 1000 :shock3:

Opublikowano

Czekam na cieplejsze dni bo jak na razie zima nie pozwala mi bawić się z webasto .

Opublikowano

Mogles zrobic foto story tez mi sie marzy webasto

Opublikowano
  • Autor

kurna dzisiaj chcialem odpalic to webasto na stole, (webasto dw50) i d*pa..... zalalem ropa, weze do wody podaje napiecie niby wszystko oki ze sterownika piec dostaje impuls ale na wyjsciu z pieca na przekaznik wychodzi tylko ok 5v i d*pa...... nie startuje, nawet podajac na krotko + na cewke przekaznika nie startuje nic, podpiolem vaga i WTT ale nie chce sie polaczyc..... niby kabel oki comy oki ale nie znajduje urzadzenia i sie nie laczy...... moze ktos widzial na forum jakis temat o DW50? moze podrzucic jakiegos linka.....

Opublikowano

Witam!

Ja również mam zamontowane webasto .

Uruchamianie 2 opcje :

I - włącznikiem w kabinie ,

II - telefonem [ wysyłany sms ] z możliwością ustawiania długości czasu grzania , pomiaru temp. silnika oraz temp. otoczenia.

Opublikowano

Nie wiem czy byłeś już na tej stronie Ogrzewanie postojowe - Webasto Thermo Top naprawdę dużo informacji, możesz skrobnąć maila do właściciela tej strony bo ogarnia mega dużo w tej sprawie. Przeszukaj też elektrodę, jest sporo tematów.

Mam też trochę materiałów ściągniętych z neta jak sam się przymierzałem na webasto, niestety nie doszło do skutku.

Jak wezmę lapka to przekopie i coś Ci podeślę jeśli znajdę, świta mi że miałem jakąś dokumentacje do DW50.

Opublikowano
  • Autor

nie nie tej strony jeszcze nie widzialem, na elektrodzie sporo czytalem, jak bys mugl podeslec ta dokumentacje na forum lub na emaila [email protected]

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Pany też stałem sie właścicielem webasta :decayed:

eberspaecher dw5s z elektryką to pikuś już wszystko ładnie śmiga na stole lecz mały problem gdzie mam go zamontować wiem że w od strony kierowcy ale jest taki mały myk że wymieniałem zbiornik spryskiwaczy i ciężko bedzie go tam wsadzić ma ktoś fotki gdzie znajduje się webastow 1.9 kolega Masterek Plastere prosiłbym cię o foto bo ty montowałeś takiego jak ja i gdzie go upchałeś dokładnie