kadafi Opublikowano 10 Czerwca 2013 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Mody swietne,ja bym pomyslal nad jakas inna felga i pokrecilbym jeszcze gwintem w dol Wiem ze polskie drogi nie rozpieszczaja ale "go hard or go home"
kivlov Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Możesz powiedzieć jakie, skąd i za ile masz dystanse na felgi?
Fr0styyy. Opublikowano 20 Czerwca 2013 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Piękna ta Twoja B6 Brakuje tylko zderzaka S4 na tył
julekF1 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2013 Możesz powiedzieć jakie, skąd i za ile masz dystanse na felgi? przód to przelotowe 5mm, które wygrzebałem ze sterty dystansów w garażu, natomiast tył to customowa robota mojego znajomego kowala. Mają 10mm grubości i są z kołnierzem centrującym. ---------- Post dopisany at 08:18 ---------- Poprzedni post napisany at 08:16 ---------- Piękna ta Twoja B6 Brakuje tylko zderzaka S4 na tył miałem możliwość kupić S4 na tył, ale jednak wolę S-line. Tylko gdzie go znaleźć?????!!!! ---------- Post dopisany at 08:20 ---------- Poprzedni post napisany at 08:18 ---------- Mody swietne,ja bym pomyslal nad jakas inna felga i pokrecilbym jeszcze gwintem w dol Wiem ze polskie drogi nie rozpieszczaja ale "go hard or go home" poszukiwania felg już trwają. Będą 19" innej marki. Przynajmniej taki jest plan:naughty:
kivlov Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Gdybyś znalazł jescze jakieś dystanse to daj znać.
julekF1 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2013 Gdybyś znalazł jescze jakieś dystanse to daj znać. 2 szt. 5mm mam na bank. Innych musiałbym poszukać, może jeszcze coś znajdę a przy okazji są nowości w aucie Długo poszukiwany ori carbon:grin: zdjęcia niestety robione kalkulatorem:kwasny: c.d.n...
Fr0styyy. Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 miałem możliwość kupić S4 na tył, ale jednak wolę S-line. Tylko gdzie go znaleźć?????!!!! S-Line tył ssie kule Daj mi namiar na tego S4 to cię wyręczę
kivlov Opublikowano 21 Czerwca 2013 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Carbon ładniejszy w realu o alu? Jestem chętny na te dystanse.
julekF1 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 21 Czerwca 2013 Carbon ładniejszy w realu o alu? Jestem chętny na te dystanse. carbon moim zdaniem jest ładniejszy i do tego dobrze komponuje się z ciemnym wnętrzem, Ja jestem bardzo zadowolony z efektu. Ile dasz za dystanse??
arni1111 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Do DIVISIONu go dobrze mówi, polać mu!!
julekF1 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Autor Opublikowano 27 Czerwca 2013 Do DIVISIONu go bardzo chętnie:wink: nowości Do auta wpadł podswietlany podłokietnik, który zostanie jeszcze obszyty czarną skórą do tego małe rezanko przy rns-e Nie wiem z jakiego auta była ta w moim aucie, w każdym razie pomiędzy uchwytem na napoje a navi była brzydka szczelina Udało się zakupić sam panel od radia concert, z któreg górna alu ramka został przeszczepiona do rns'a tak to wygląda: do tego tunel środkowo został wymieniony na taki bez tel teraz wszystko wygląda tak: c.d.n...
arni1111 Opublikowano 27 Czerwca 2013 Opublikowano 27 Czerwca 2013 bez szczeliny git majonez:wink: przecież mówiłeś że podłokietnik Ci nie potrzebny
siemasz007 Opublikowano 29 Czerwca 2013 Opublikowano 29 Czerwca 2013 ....... zero skromności z tymi modami za to wychodzi malina
julekF1 Opublikowano 1 Lipca 2013 Autor Opublikowano 1 Lipca 2013 Zloz podanie kolego złożyłem. Posprzątałem w pierwszym poście i złożyłem.
wrclaguna Opublikowano 1 Lipca 2013 Opublikowano 1 Lipca 2013 Autko bardzo ładne bez problemu trafisz na liste modzonych B6
julekF1 Opublikowano 4 Lipca 2013 Autor Opublikowano 4 Lipca 2013 a więc w końcu udało się kupić dokładkę tylnego zderzaka S-Line nówka sztuka:naughty: tak więc zewnętrzny pakiet S-Line jest kompletny (znaczki na listwach tylnych drzwi też już są tylko nie mam foty) zdjęcia tylko 2 i to zrobione na szybko bo praca nie pozwala na wolną chwile, ale już niebawem auto powinno się załapać na sesje z prawdziwego zdarzenia. ---------- Post dopisany at 09:01 ---------- Poprzedni post napisany at 09:00 ---------- Autko bardzo ładne bez problemu trafisz na liste modzonych B6 bardzo bym się cieszył gdyby się udało ( a dotarło do Was to moje zgłoszenie?)
Rekomendowane odpowiedzi