gacyek Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 Witam. Mam mały problem z moimi autem, mianowicie ładowałem akumulatora który mi padł i po naładowaniu wsiadam do auta elegancko odpaliło w baku sporo benzyny a kontrolka od paliwa ani drgnie i świeci się rezerwa na kompie. Co jest nie tak? Do tej pory wszystko działało bez zarzutu. Pozdrawiam
gregoor Opublikowano 31 Marca 2013 Opublikowano 31 Marca 2013 jak odłączysz i podłączysz aku powinno wrócić do normy. Czasami się tak dzieje ze świruje ta wskazówka gdy padnie lub ładujesz akumulator.
gacyek Opublikowano 2 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2013 ok, spróbuję w ten sposób ---------- Post dopisany 02-04-2013 at 09:06 ---------- Poprzedni post napisany 01-04-2013 at 03:19 ---------- Faktycznie po naładowaniu i ponownym podłączeniu akumulatora wszystko wróciło do normy, dzięki za podpowiedź. Pozdrawiam
niewek Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Również dziękuje za podpowiedź Miałem ten sam problem A tak wgl to widzę, że kolega z rawy :grin:
marcin82 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 Opublikowano 18 Kwietnia 2013 nie trzeba rozłączać akumulatora wystarczy wyjąć i włożyć bezpiecznik od zegarów jak się nie mylę to jest 17 instruments
Rekomendowane odpowiedzi