Opublikowano 2 Maja 201313 l Autor nie no relingi są super jak jest czarna strzała tylko że nie miałem ich od początku i już nie będzie ostatnio odkryłem że mam zawieszenie 1BV a zawsze myślałem że 1BE
Opublikowano 2 Maja 201313 l Krzysiu lustra , pięknie pasi do czarnej furki ... nie mówiąc, że full wypas
Opublikowano 6 Maja 201313 l Autor tak jak mówisz szybciej przyspiesza to i szybciej musi zwalniać 320/288 no i włala jako że weeeekend dłuuuugi to postanowiłem zamontować w hołdzie naszemu największemu Ledziażowi tzw. Zestaw Małego PIXIego coś w stylu Zestaw Małego Harcerza
Opublikowano 6 Maja 201313 l Zestaw małego pixiego , ledziażowi :grin: Teraz przy hamowaniu skórę z "d*py" naciągniesz na głowę .... Krzychu ,przewody i płyn wymieniłeś ???? Grubo Panie, grubo
Opublikowano 6 Maja 201313 l Autor Tak ATE Blue Racing ps dziękuję Devastation No teraz to w końcu konkretnie hamuluje w golfie miałem też mocniejsze hamulce wstawione więc to jedyna gorsza rzecz od golfa była ale teraz to już radość z hamowania a nie jak kiedyś ze 180 do świateł dohamowanie i redukcja cuda niewidy szyby opuszczone bo już nie ma czym hamować ps. oczywiście do Zestawu Młodego PIXIego jest też zestaw dziennych okrągłych wbudowany w halogeny tylko czasu na zdjęcia nie było
Opublikowano 6 Maja 201313 l jako że weeeekend dłuuuugi to postanowiłem zamontować w hołdzie naszemu największemu Ledziażowi tzw. Zestaw Małego PIXIego coś w stylu Zestaw Małego Harcerza http://imageshack.us/a/img11/8977/img05892.jpg Ech ja też takie chcem
Opublikowano 6 Maja 201313 l Autor mogę kupić tylko że tam też jest na podświetlenie przestrzeni nóg w5w czerwona
Opublikowano 6 Maja 201313 l mogę kupić tylko że tam też jest na podświetlenie przestrzeni nóg w5w czerwona a białej nie ma ?? i wszędzie gdzie są żarówki to są te diody ile to kosztuje
Opublikowano 11 Maja 201313 l Autor nie no są są ale ja wolałem czerwoone no niestety cały pakiet plus z każdego rodzaju jedna rezerwowa 140zł za żaróweczki no ale na allegro napewno wyjdzie ciut taniej ale jakoś do najtańszych ofert tak jak samochodów podchodzę z rezerwą jednak co kalkulator to kalkulator zobaczcie co kalkulator zrobił z moich led 6000K no żółte no kurde żółte mały tjujning a więc przedstawiam moją wersję home linka taaadammmmm no dobra dobra wiem że to nie ori ale dajcie mnie chociaż sam pilot ze słonecznika
Opublikowano 12 Maja 201313 l Krzych a te dzienne w halogenach to philipsy ? czy jakieś inne ustrojstwo ? i napisz coś o montażu jak i co i ile to zajmuje , bo też musze ogarnąć to u siebie
Opublikowano 12 Maja 201313 l Autor no starałem się żeby to wyglądało najmocniej ori jak się da teraz jest jeszcze myśl na przyciski z b8 od home linka Fajny patent dziękuję za uznanie dzienne to NSSC 510, a więc tak rozbiórka halogenów tył do szuflady a w środek wciskamy dzienne, przewiercamy boczki jeszcze i łapiemy śrubkami do tego od środka klej na gorąco i podpinanie, no i jak jest kontrola żarówek to trzeba dołożyć rezystory i włala mam kilka fotek
Opublikowano 12 Maja 201313 l Wszystko fajnie, ale teraz nie masz na kloszu homologacji :/ Mogą być problemy przy kontroli
Opublikowano 12 Maja 201313 l żółte hmm jakoś do mnie nie przemawiają ale kwestia gustu ty zwolnij tempo bo jeszcze trochę i nie będziesz miał co rezać
Opublikowano 12 Maja 201313 l Autor eeeee no dobry nikoś nie byłby zły :naughty: ps. no i założyłem ledy już wszędzie ledziarstwo siedzi tylko że znów kalkulator robił fotki