Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

woda w kobinie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam poważny problem bo wlewa mi się do kabiny woda i nie wiem skąd ona się tam znalazła. W nogach z tyłu za kierowcą pod dywanem jest woda. Pewnego dnia rozebrałem tył i słupek od kierowcy żeby zlokalizować gdzie ta woda tam leci. Już mówię że dziury w podłodze nie ma bo w 100% sprawdziłem. Myślałem ze przez uszczelkę na dole tam gdzie się łączy bo pod nią było wilgotno. Wysuszyłem tylnią podłogę (uszczelkę wziąłem odwróciłem łączeniem dałem do góry) i założyłem wszystko z powrotem. Gdy nie padało i na drogach było sucho to nie nabiera mi się woda a gdy zacznie padać to znów mam wodę. Na załączonym zdjęciu widać jak mokro jest wykładzina. Tam gdzie wskazuje palcem to pod uszczelką było wilgotno.

IMG_2600.jpg

Proszę o pomoc. Mam auto już 6 lat i pierwszy raz przytrafiło mi się coś takiego.

Opublikowano

Może z przodu jest nieszczelność i wszystko do tyłu Ci spływa. Odchylałeś dywan na całej długości? szyberdach masz?

Opublikowano

masz szyber dach??

---------- Post dopisany at 17:24 ---------- Poprzedni post napisany at 17:22 ----------

sprawdź odpływy pod serwem,komputerem, i akumulatorem następnie w słupkach przenich tych przy szybie też są odpływy i z tyłu w tylnich słupakch jak masz szyber jersli nie to szukaj z tyłu w bagazniku pod wykłądiną z boku jest rurka

Opublikowano

Witam a odpływy pod aku. drożne?może Ci się zapchały i woda przelewa się do środka:whistling: kolega wyżej mnie już wyprzedził :naughty:jak pisałem swojego posta:hi:

Opublikowano
  • Autor

panowie posiadam szyberdach i sprawdzalem odplyw tylko od przedniej szyby bo tylko dwa odplywy widzialem. od akumulatora jest sucho (bo kiedys sobie zrobilem wieksza dziure :grin: bo czesto mi sie zapychala ta dziurka)

podloga od kierowcy jest tylko troche wilgotna (tam gdzie piety sa jak stope sie trzyma

jak rozebralem tylnia kanape to tam bylo sucho.

0

Opublikowano

sprawdź prawe podszybie i okolice filtra kabinowego, kolega miał właśnie pękniętą prawą część podszybia i za fotelem pasażera z tyłu miał jeziorko :)