Homer Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Potrzebuje wklepać pin ale jak widać nie posiadam go Jest na to jakis sposób, czy tylko ASO? Może ktos pomóc?
Homer Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2013 To chyba mnie nie lubi i się spytała Jest na to jakis sposób?
Tom A4 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Masz trzy wyjścia. 1 soft który nagrywa się na cd i odzyskuje pin 2 wizyta w aso 3 kumaty elektronik zajmujący się radio code
Homer Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Masz trzy wyjścia.1 soft który nagrywa się na cd i odzyskuje pin 2 wizyta w aso 3 kumaty elektronik zajmujący się radio code 1. Nie da się otworzyć navi aby wsadzić płytę z softem 2. Dzwoniłem już do aso i muszę osobiscie tam się pojawić ( kosztów nie znam ) 3 Elektronik stwierdził, że trzeba wyciągnąć navi aby otworzyć napęd CD i wtedy wrzucić płytę z softem A po nr seryjnym navi nie da się tego rozkodować??
Tom A4 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Opublikowano 6 Kwietnia 2013 navi można otworzyć. Wyciągasz bezpiecznik od navi na 30 sek wkładasz i uruchamiasz navi i natychmiast wciskasz przycisk otwarcia ekranu. Ja tak osobiście w kilku navi otwierałem ekran i nie było problemu.
Homer Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Temat można zamknąć Podziękowania dla Tom A4
Rekomendowane odpowiedzi