Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Tapicer Slask i temat wnetrza.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, od jakiegos czasu poszukuje wnetrza do mojego b7 ale niestety nic sie nie pojawia. I dzis tak rozmyslalem nad tematem obszycia wnetrza poniewaz i tak chce obszyc kierownice, galke, reczny oraz inne auto ktore remontuje :

399216_451582068224605_109132281_n.jpg

222201_451581998224612_283007672_n.jpg

29552_451581988224613_988224267_n.jpg

I tutaj moje pytania:

Pierwsze pytanie poleca ktos jakiegos tapicera najlepiej na terenie slaska ktory obszyje wnetrze wlasnie w tym samochodzie. (2 kubelki, kanapa podobna do kanapy z malucha:], deske oraz podloge wylozy jakims materialem).

Oczywiscie w jakis rozsadnych cenach.

Druga sprawa dotyczy audi:

Koszty obszycia kierownicy, galki z automatu, recznego. Czy ktos sie orientuje? Kierownica 4ramienna i chcialbym pikowana czarna z czerwona nicia i znaczkiem sline.

Oraz czy ktos obszywal reszte wnetrza:

fotele, kanape oraz boczki w jakas czarna skore? I moze ktos cos poleci i ma rozenanie cenowe?

Bo za takie wnetrze jak ja szukam trzeba okolo 3000 dac. Minus wartosc mojego obecnego ale znowu trzeba to komus sprzedac. Fakt ze to pelna elektryka z grzaniem i pomowaniem ale to welur.

I na koniec ktos poleci ciekawy wzor oraz kolor, material itp pod wnetrze do mojego czarnego b7?

Opublikowano

Pok -pol w żorach 32 4346219.

ja u nich obszywalem w zeszlym tygodniu kiera taka jak chcesz 200zł,gałka 50zl,reczny 30zl zawiozlem o 14 odbior na drugi dzien.Obszyja ci wszystko co chcesz.O firmie - POK-POL - producent pokrowców ochronnych na siedzenia i tapicerek samochodowych

Opublikowano
  • Autor

A jakies fotki moglbys wrzucic jak ci to wykonali?

Opublikowano

W Kozłowej Górze masz gościa co obszywa w a3 sobie cały środek alcantara obszył, wczoraj mi kumpel o nim opowiadał. jeszcze jeden koleś jest w Siemoni tam kolo Rogoźnika też super obszywa

Opublikowano

wrzuce foty jutro bo mam auto u mechanika

Opublikowano

Za obszycie wnętrza ( fotele + kanapa ) skórami samochodowymi zapłacisz najmniej 2500 zł.

Do kierownicy 4 ramiennej nie wrzucisz znaczka " S-line" bo niby gdzie ? A nawet jak na upartego znajdziesz takie miejsce w kierownicy to będzie wygladało to co najmniej śmiesznie.

Opublikowano

wyszło to tak

audi_027.jpg

audi_028.jpg

audi_029.jpg

audi_031.jpg

Opublikowano

Fajnie..tylko szkoda, że skóra perforowana nie ma nic wspólnego z tym co jest w Audi fabrycznie. Jakościowo również. Gładka jest całkiem ok z tego co widzę.

I jest to wypowiedź w zupełności obiektywna :good:

Opublikowano

masz racje od jakiegos czasu nie maja juz tej gesciej perforowanej,ale nie mialo to wiekszego znaczenia.Chcialem poprostu troszke odswiezyc skory i jakbys odbieral telefon to wyslalbym graty do ciebie bo kiere mialem wymontowana.

bez urazy poprostu troche mi sie spieszylo

Opublikowano
  • Autor

No z znaczkiem sline mi sie poje... slepo zapatrzony w trojramienna:). Jednak zostana przy szukaniu wnetrza bo z tego co ogladalem po fotach na 4um i w necie to szalu niema po obszyciu u tapicera.

Opublikowano

Katowice dab sa dwa tapicery przec**je:decayed: Sakol i tod postaram sie numery wychaczyc to napisze...

Opublikowano
masz racje od jakiegos czasu nie maja juz tej gesciej perforowanej,ale nie mialo to wiekszego znaczenia.Chcialem poprostu troszke odswiezyc skory i jakbys odbieral telefon to wyslalbym graty do ciebie bo kiere mialem wymontowana.

bez urazy poprostu troche mi sie spieszylo

Spoko, jak nie odbieram to się pisze Pw z prośbą o pilny kontakt :wink: Ważne, że jesteś zadowolony :good:

No z znaczkiem sline mi sie poje... slepo zapatrzony w trojramienna:). Jednak zostana przy szukaniu wnetrza bo z tego co ogladalem po fotach na 4um i w necie to szalu niema po obszyciu u tapicera.

Jest szał..tylko za to trzeba odpowiednio zapłacić :wink: