Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Wtryski 0,216

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Czy ktoś wie ile czasu wytrzymują owe wtryski?

Wtryski Fratelli Bosio?

z góry dzięki

Opublikowano

Bosio nie polecam. Sprzedawałem kilka lat. Nierówne. W ostatnim okresie było ponad 20% reklamacji. Warsztat w Nadarzynie montował. Mam teraz Seven Diesel i oryginał Boscha z 216-tek. Mam też mocniejsze z Firada. 240-tki i 270-tki dla killerów. Co konkretnie potrzebujesz?

Opublikowano

Fratelli Bosio poprawiło się, była zeszłego roku złota seria uszkodzonych końcówek... na ten rok z całej partii jedynie trafiły się 3 sztuki uszkodzone. Znam się bardzo dobrze z importerem owych końcówek i również to zauważył że Bosio zaczęli na nowo dbać o końcówki...

Jest jeszcze kilka innych firm, które sa godne uwagi, nie koniecznie trzeba wydawać na wtryski 1000 zł.

Opublikowano

Mam ich trochę . Po próbniku. Nie jeździły . Sprzedam poniżej ceny zakupu. Przesłać listę na priv?? Oczywiście faktura Vat.

Ja juz definitywnie zrezygnowałem ze współpracy z firmą Bosio. Robili za krótkie igły i nie chcieli przyjmować reklamacji. Moim zdaniem Firad i Seven nie gorsze a tańsze.

Opublikowano

No ładnie koleś pogrywa. Listę podeślę. Oczywiście wszystko po próbniku, a nie po pracy na silniku.

A na Bosio sie mocno sparzyłem i to se newrati....

Opublikowano
  • Autor

Pany , plus minus chodzi mi o przebieg jaki wytrzymują w tys.km?

Czy z 80 tys. wytrzymają?

Opublikowano

spokojna głowa 80 tyś polatają

wszystko również zależy na jakim setupie...

Opublikowano

Nie ma jednoznacznej odpowiedzi. Wiadomo, najdłużej pochodzi Bosch. Ale robi max. 216-tki. I cena powala za oryginalny zestaw 2437010060 od AHY.

Opublikowano

Dobre wtryski 0,216 Boscha można dorwać w normalnej cenie ~ 600 zł. Przelatają 300 tys. i będę dalej idealne.

Opublikowano
Mam ich trochę . Po próbniku. Nie jeździły . Sprzedam poniżej ceny zakupu. Przesłać listę na priv?? Oczywiście faktura Vat.

Ja juz definitywnie zrezygnowałem ze współpracy z firmą Bosio. Robili za krótkie igły i nie chcieli przyjmować reklamacji. Moim zdaniem Firad i Seven nie gorsze a tańsze.

wrzuc na pw liste c za ile masz.....i gdzie urzędujesz

Opublikowano
Dobre wtryski 0,216 Boscha można dorwać w normalnej cenie ~ 600 zł. Przelatają 300 tys. i będę dalej idealne.

Mówisz o używanych, rzecz jasna. Bo nowe te co na Allegro w cenie 600 i niżej to podróbki.

Opublikowano

bosch 1 sztuka - oryginał kosztuje 200 zł w górę... 1000 zł trzeba liczyć... reszta to podróbki ściągane z alibaba.com