Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[A4 B5] Granatowy avancik.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak można było coś takiego założyć?:doh::shock3::facepalm::wallbash:

Ogólnie furka I klasa - koło i zawiecha. Ale ten zderzak mógłbyś zamienić na seryjny. Taki to raczej do kalibry pasuje.

Powodzenia w użytkowaniu i bezawaryjności:wink:

Opublikowano

Gratulacje ! no ciekawy samochodzik, więcej zdjęć !!! :D ja już wolę ten zderzak niż swoje brewki :decayed: ale niedługo jadę na szrot-Tour :D więc gratów na kupić chce :D a tak o to śliczny avancik powodzenia !:) i więcej zdjęććć Pozdrówki

Opublikowano

Wszystko fajnie ale pospiesz sie z tym zderzakiem:grin::decayed:

Opublikowano

fajna fajna, ale zderzak to naprawde masakra :doh: ciekawe co ludzie sobie mysla zakladajac 'takie cos' xd

Opublikowano
fajna fajna, ale zderzak to naprawde masakra :doh: ciekawe co ludzie sobie mysla zakladajac 'takie cos' xd

Lans pod remiza :naughty:

Opublikowano

Lans pod remiza :naughty:

myslisz, ze to jeszcze dziala nawet pod remiza ? :kox:

Opublikowano

hmmm niewiem ale moze gimnazialistki poleca na plug :decayed:

Opublikowano

Jeśli po wymianie rozrządu to jedź na reklamację. Niech sprawdzą czy wszystko jest poprawnie złożone. Prawdopodobnie błąd w montażu.

Opublikowano

Siema witek9292 w Twoim temacie fajną masz furkę mi teraz zaczęły się podobać avanty :decayed: ale za późno :(. Widzę, że rozwiązałeś problem ja przerabiałem to w a3 i to była wina źle ustawionego kąta wtrysku po wymianie rozrządu u mojego "mechanika". Pierwszy i ostatni raz u niego byłem :D.

---------- Post dopisany at 18:52 ---------- Poprzedni post napisany at 18:51 ----------

Aha tak jak przedmówcy wywal przedni zderzak i przyciemnij szyby przód :decayed:

Opublikowano

No to niezłe masz przygody z autkiem :( w Polsce prawo zakazuje przyciemniania przednich szyb a jak Cię złapią możesz naprawić "usterkę" podczas kontroli czyli zrywasz folie i jest cacy :decayed:

Opublikowano

ale pług !! śniegu już nie ma wiec zarzuć ori zderzakiem bo ten to do niczego nie podobny

Opublikowano

fajny kombiak! oby w końcu udało Ci się go ogarnąć, mieć spokojny sen i przyjemność z jazdy :wink:

Opublikowano

Zapakuj zderzak od s4 :wink: