swiezak84 Opublikowano 14 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2013 witam tutaj link do mojego starego autka które sobie zostawiam - http://a4-klub.pl/audi-a4-b5-74/srebrny-swiezakowoz-269709/ a tu małe co nieco o nowym nabytku: 1.9 - program firmy ABT ze 130 na 155km (wbite w dowód) quattro manual 6b ori ksenon ze spryskami tempomat pełny komputer climatronic 6xpp kubełki el szyby, lusterka centralny itp przebieg 220tys to chyba tyle... teraz plany: -pozbyc sie felg 17 i założyc 16 -wsadzic środek skórzany recaro -wymienic ramke przy wlaczniku swiateł tyle teraz bede robił wymiany oleju + filtry + rozrzad kompletny (zamówione u dzika ) do usuniecia jest wgniotka na klapie + pomalowanie nadkoli z przodu - z obydwu stron symetrycznie zszedł lakier, nie wiem o co kaman... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMIL3239 Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 spoko maszyna kolego, PS:pozbyłeś sie już tych 17,bo ja mam na podmianke 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bpl Opublikowano 12 Sierpnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2013 ohh ile ja bym dal za takie Quattro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi