Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AKN] Wymiana przepływomierza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

mam do wymiany lmm i zamierzam kupić w ASO (380zł - BOSH po regeneracji) ale za wymianę powiedzieli mi 180zł. Może się nie znam ale to chyba za dużo więc stwierdziłem, że wymienię sobie sam :)

Moje pytanie to, czy przy wymianie wystarczy ściągnąć gumowy wąż powietrza, okręcić dwie śruby od strony filtra, wyciągnąć stary i odwrócić kolejność montowania z nowym? Czy robi się coś jeszcze?

Dzięki za pomoc.

Opublikowano

wydaje mi się że w aso podłączają się pod komputer i sprawdzają czy wszystko jest oki ale za 180zł :no: ale niech jeszce ktoś się wypowie bo nie chce wprowadzić cię w błąd

Opublikowano
  • Autor

Pod komputer to i ja mogę sobie sam podłączyć :) Ciekawe tylko jak jest z ewentualną reklamacją.

Opublikowano

Na wszystko co kupujesz jako osoba prywatna masz 1 rok gwarancji, i niech się ci z ASO od...ą.

Opublikowano

Z tego co pamiętam to gwarancji na nowy przepływomierz ASO udziela 2 lata warunek montaż u nich lub w innym autoryzowanym warsztacie. Ja przy zakupie ustaliłem że mogą mi to zamontować w serwisie Fiata bez straty gwarancji i tak też zrobiłem kosztowało mnie to 15 lub 20 zł oraz dostałem rachunek. Pan z ASO :audi: nawymyślał mi również co tam nie trzeba robić przy wymianie a cała operacja trwała 10 minut a auto śmiga aż miło.

Opublikowano
  • Autor

... lub w innym autoryzowanym warsztacie. Ja przy zakupie ustaliłem że mogą mi to zamontować w serwisie Fiata bez straty gwarancji i tak też zrobiłem kosztowało mnie to 15 lub 20 zł oraz dostałem rachunek. Pan z ASO :audi: nawymyślał mi również co tam nie trzeba robić przy wymianie a cała operacja trwała 10 minut a auto śmiga aż miło.

:) Fajny pomysł :) Spróbuję sobie załatwić w Skodzie :) jak by się udało to było by dobrze a cena może będzie mniejsza :)