bOl3k! Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Czesc wam Problem polega na tym ze klucz cofa sie zamiast pozostac w danym miejscu, a dokaldnie odbija Zrobilem filmik zeby ulatwic to wszystko Zaznacze ze ciezko sie wklada i wyciga kluczyc, wydaje mi sie ze ta zapadka ktora jest odpowiedzialna za utrzymanie kluczyka w danym miejscu po prostu opadla i blokuje cow tym przypadku moge zrobic ? jest mozliwosc wymiany tej wkladki i dorobienia pod kluczyk aby nie wymieniac wszystkich zamkow ? Po rozebraniu nie widzialem aby bylo mozna jakos ja zdemontowac Najgorsze jest to ze jak uda mi sie odpalic i przejade bo jakis nierownosciach to kuczyk odbija i mi gasnie na ulicy, i pozniej sie mecze 5 min aby go odpalic ---------- Post dopisany 16-04-2013 at 12:42 ---------- Poprzedni post napisany 14-04-2013 at 22:34 ---------- Dzieki wielkie za pomoc :/ temat do zamkniecia
rafal9119 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 bolek co ty taki w goracej wodzie kapany!. wymien stacyjke bo to chyba na nia przyszła juz pora
msck Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 ja bym powiedział, że to kostka zwalona jest. jak się kostkę wyciągnie to kluczykiem można kręcić we wszystkie strony i nic nie odbija przecież
rafal9119 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Opublikowano 16 Kwietnia 2013 czemu nie mozliwe tylko do tego to on musi sam dojsc nikt tu z forum za niego tego nie wymieni
bOl3k! Opublikowano 16 Kwietnia 2013 Autor Opublikowano 16 Kwietnia 2013 sory ze tak pilonie potrzebowalem odpowiedzi ale nie moglem jezdzic bo nie szlo nic zrobic, ale bylo tak jak pisal kolega msck, przyczyna byla kostka
Rekomendowane odpowiedzi