dawmarek Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Witam. Mam prośbę o radę czy mam się martwić czy po prostu mam coś z głową. Jak ruszam (dotyczy tylko i wyłącznie ruszania po odpaleniu silnika jak np rano do pracy jadę, czy wyjdę z marketu, wsiadam i jadę), to tak jak się zamyka centralny blokując drzwi (mniej wieęcej podobny moment) czuję w pedale gazu takie właśnie jakby, może nie zgrzytnięcie, albo raczej jakąś blokadę jakby zaskakiwała - ciężko mi opisać to odczucie. Czy to jest normalne i coś się celowo blokuje lub sprawdza się jakiś układ? Dodam, że jak np stoję na światłach i ruszam to nic takiego nie ma miejsca. Będę bardzo wdzięczny za każdą odpowiedź. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziadek Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Było, nic złego sie nie dzieje...test pompy ABS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawmarek Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 dzieki za odpowiedz. uspokoilws mbie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aydaho Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 kurde mam to samo - po kazdym ruszeniu i v=10 moze 15 km/h jest krótkie cykniecie ..jakbym najechał na coś albo cos się blokowało. czyli jest cool Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi