Rybens Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Witam Proszę o diagnoze co to moze byc...od jakiegos czasu jak jade to mi cos "pierdzi" w silniku tak jakby jakis plastik o cos ocierał na początku myslałem ze osłone urwałem czy cos ale podnosze auto i nic wszystko na swoim miejscu.dzieje sie tak gdy jade dłuzej na np 3 po czym odejmuje gaz i wtedy jest takie "pierdzenie"...strasznie denerwujące....
flex78 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Opublikowano 14 Stycznia 2016 Witam Proszę o diagnoze co to moze byc...od jakiegos czasu jak jade to mi cos "pierdzi" w silniku tak jakby jakis plastik o cos ocierał na początku myslałem ze osłone urwałem czy cos ale podnosze auto i nic wszystko na swoim miejscu.dzieje sie tak gdy jade dłuzej na np 3 po czym odejmuje gaz i wtedy jest takie "pierdzenie"...strasznie denerwujące.... Kolego rozwiązałeś problem tego "pierdzenia", wiem o jaki dźwięk ci chodzi.
poniat83 Opublikowano 27 Lutego 2016 Opublikowano 27 Lutego 2016 Wrzuć jakiś film. Tak to ciężko cokolwiek stwierdzić.
Rekomendowane odpowiedzi