salvex Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Witam, Padł mi silnik AMB - Audi A4 1.8 T Q Czy można ewentualnie wstawić inny model silnika do tych gratów co zostały? - jak tak to jaki? Silnik zatarty + turbo do wymiany - to narazie. Proszę o wskazówkę.
Bromchit Opublikowano 29 Kwietnia 2013 Opublikowano 29 Kwietnia 2013 AVJ, BFB, AMB, BEX wszystkie słupki są takie same.
salvex Opublikowano 2 Maja 2013 Autor Opublikowano 2 Maja 2013 Kurde szukam wszędzie tych silników cena za goły słupek 3,5 / 5 k. masakra jakaś, patrzę silnik V8 - 4,2 - 2,2k I gdzie logika ?
Bromchit Opublikowano 2 Maja 2013 Opublikowano 2 Maja 2013 Wiem wiem, a znaleźć samą i do tego pewną głowicę jest jeszcze trudniej . A ceny też nie małe. Ja kupiłem głowicę która miała być po małym przebiegu a i tak prowadnice zaworów były do wymiany.
RogerST Opublikowano 24 Września 2020 Opublikowano 24 Września 2020 Mógłbym sie dowiedzieć co bylo przyczyną zatarcia, ponieważ mam taki sam ? I jaki przebieg ? Będę wdzięczny, aby sie ustrzec ?
Rekomendowane odpowiedzi