Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 ADP] Problem chyba z komputerem?????

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam ostatnio odpalilem moja A4 1.6 95r i cos mi sie zrypalo, bo czujnik temp wody odrazu polecial na 120 i zaswiecila sie kontrolka wody, obrotomierz pokazuje ze jest 2000 tys obr a silnik chodzi normalnie, licznik pokazuje mi ze jade 120 jak jade ok 60km/h i na wyswietlaczu pisze miles DEF!!!! co to moze byc i co ztym zrobic prosze o pomoc!!!

Opublikowano
  • Autor

czy naprawi mi to jakis elektryk samochodowy, czy da sie to vagiem zrobic?

Opublikowano

czasem do naprawienia (nie jestem pewien czy zawsze), vag-comem to nie sądzę, że cokolwiek da się zrobić.

Opublikowano
  • Autor

a jak kupie uzywany licznik to wystarczy go wymienic czy trzeba cos tam mieszac w elektronice?[br]Dopisany: 13 Lipiec 2008, 14:52 _________________________________________________ :wallbash:

Opublikowano

W twoim wypadku wystarczy podmiana licznika immo jest w puszce obok więc nie ma problemu. Ogólnie możesz jeszcze podjechać do jakiegoś elektryka żeby CI wrzucił nowy wsad do licznika powinno pomóc.

Opublikowano
  • Autor

jaki wsad?? sory ze tak pytam ale nie znam sie za bardzo, czyli jest jeszcze jakas szansa naprawy?[br]Dopisany: 13 Lipiec 2008, 15:06 _________________________________________________ile to moze kosztowac?

Opublikowano

wsad = tak jakby postawienie od nowa oprogramowania licznika. Nie mam pojęcia jak u Ciebie ale około 100-150 pl w tej cenie kupisz już licznik możesz się odrazu pokusić o wersje z fisem :good:

Opublikowano
  • Autor

bylem dzisiaj u elektryka podpiol mnie pod vag i wogole nie poloczyl sie z licznikiem, czyli jest on zepsuty na amen.... on mi powiedzial ze licznik mozna wymienic na uzywany, ale i tak on to musi zrobic bo immobilajzer jest w liczniku i musi go zestroic???? co wy na to?

Opublikowano

to powiedz mu ze g.... prawda a na dowód w twoim roczniku '95 wyjmij go i odpal auto zobaczysz co będzie , auto na pewno nie zgaśnie. Jak jest uwalony licznik to dobry elektryk wyjmuje go i wgrywa ręcznie nowa pamięć no a ten poszedł na łatwiznę. Wystarczy że kupisz nowy licznik i założysz do auta.

Opublikowano

to powiedz mu ze g.... prawda a na dowód w twoim roczniku '95 wyjmij go i odpal auto zobaczysz co będzie , auto na pewno nie zgaśnie. Jak jest uwalony licznik to dobry elektryk wyjmuje go i wgrywa ręcznie nowa pamięć no a ten poszedł na łatwiznę. Wystarczy że kupisz nowy licznik i założysz do auta.

100% true.

Opublikowano
  • Autor

dzieki chlopaki...... a czy ktos ma moze fotki albo opisik jak sie go wymienia?

Opublikowano
  • Autor
:wink4:[br]Dopisany: 15 Lipiec 2008, 18:24 _________________________________________________a jak bede go wymienial to trzeba odlaczyc akumulator??, wiec wystarczy stary wyciagnac odczepic chinche i podlaczyc nowy i juz? :wink4:
Opublikowano

Tak

Opcja szukaj, poczytaj troszke forum, było wiele razy