Opublikowano 5 Maja 201313 l Witam Odsyłam do linku... Spada sprzedaż paliwa. Z biedy? Raczej nie - Poboczem.pl Moim zdaniem ceny paliw sprawiły, że jak nie musimy korzystać w auta to przesiadamy się teraz na rower, spacery itp. I niech nie mówią że szara strefa się powiększa...
Opublikowano 5 Maja 201313 l troche ma na to wpływ osłabienie działalnosci branzy budowlanej- koparki i inne maszyny budowlane. sam pracuje w budownictwie i dopiero w tej chwili cos sie rusza do przodu a jest juz maj...
Opublikowano 6 Maja 201313 l i super zeby ludzie wcale benzy nie brali to by moze cena paliwa była nizsza. sam do pracy z kumplem chodzimy z buta a mam tylko 1 km a do tej pory autem sie jezdziło:grin:
Opublikowano 6 Maja 201313 l Autor Ja też widzę po sobie... teraz wyrobiłem sobie taki nawyk że jak nie muszę używać samochodu to nie używam.... rowerek, piechotka No panowie nie ma śmiania... u mnie dzisiaj ropa na Orlenie po 5,26... tak tanio jeszcze nie było...
Opublikowano 6 Maja 201313 l Ja też do pracy teraz piechotą i 3 razy się zastanowię nim gdzieś pojadę
Opublikowano 8 Maja 201313 l tez sie niedługo przesiade na rower. i tak po kolei bedziemy sie przesiadac na konie i wozy drabiniaste. przeciez ten kraj juz sie cofa w rozwoju. dziekujemy panie tusk...
Opublikowano 8 Maja 201313 l ziekujemy panie tusk... Nie mów i nim ,,Pan'' bo na to nie zasługuje.... ze 2 lata temu robiłem około 30 na rok... teraz w ciagu poł roku 3 tys:wink:
Opublikowano 8 Maja 201313 l Jestem ciekawy ile paliwa sprzedaje sie w Poznaniu a ile w Elblągu i okolicach:polew::polew:. Mieszkam w pomorskim i też słysze ,że dociera ..... . Ale wlaśnie to ograniczyli...:polew:
Opublikowano 8 Maja 201313 l Autor mariuszbazar Dla zdrowotności dla zdrowotności... Posadzić dupe w aucie i jechać to każdy głupi może... Jak mamy pracować do 67-roku życia to musimy dbać o zdrowie
Opublikowano 8 Maja 201313 l Czy tak tanio paliwo jest to nie wiem przy granicy z DE na BP tankowałem i benzyna i ON po 5.80 wjechałem do centrum polski 5.20 bliska.
Opublikowano 8 Maja 201313 l Wydaje mi się ze ten spadek 2% to ściema bo z tego ci ja widzę to oszczędza każdy nie tylko Wy wiec bardziej uwierzę w spadek 10%.W tym kraju robi się takie zakłamanie jak za PRL'u.
Opublikowano 8 Maja 201313 l mariuszbazarDla zdrowotności dla zdrowotności... Posadzić dupe w aucie i jechać to każdy głupi może... Jak mamy pracować do 67-roku życia to musimy dbać o zdrowie ja dziekuje rządowi za takie dbanie o moje zdrowie:facepalm:
Opublikowano 8 Maja 201313 l W moim przypadku wydatki na paliwo to też koszmar Niestety do pracy mam 24km w jedną stronę i bez auta ciężki temat; ponadto w pracy często muszę gdzieś podjechać zawieźć dokumenty itp. więc.... Na sezon letni jedyna oszczędność to dojazdy motocyklem = mniejsze spalanie i większa przyjemność