Matek9292 Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 Witam koledzy,pytanie czy lepiej zakuć nowy wąż czy znależc gdzies jakaś uzywke? czy przejechanie jeszcze 20km bez płynu będzie miało tragiczxne skutki na pompe i magiel?
Dev Opublikowano 5 Maja 2013 Opublikowano 5 Maja 2013 z maglem nic sie nie stanie ale pompa dostanie po uszach zdejmij albo przetnij pasek na pompie, pod warunkiem że jest osobno napędzana
Matek9292 Opublikowano 5 Maja 2013 Autor Opublikowano 5 Maja 2013 Dzieki Devastation.ADP... z tego co mi sie wydaje to jest wszystko na jednym pasku. Pompa to pikus,mam 2 jakby co na wymiane na oku;d najbardziej mi sie o ten magiel rozchodziło bo z nim to juz nie jest tak pięknie.
szymon441992 Opublikowano 6 Maja 2013 Opublikowano 6 Maja 2013 na złomowisku widziałem ADP'ka w Suszcu więc jak jakieś części to najlepiej sobie podjedź
Matek9292 Opublikowano 7 Maja 2013 Autor Opublikowano 7 Maja 2013 Suszcu? chyba Radostowicach,byłem tam;d była wziołem bo moze sie kiedys przydac,jak narazie kulam na starej bo wspoma chodiz normalnie,moze pompa troszke wyje ale to sie radio da głosniej;p
szymon441992 Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 noo racja droga na Suszec ale w Radostowicach ; ) była wziołem bo moze sie kiedys przydac, Jaki hojny.. Ja kupuje dopiero jak się zepsuje a ten na zapas części gromadzi ;D
Rekomendowane odpowiedzi