Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż listew zewnętrznych progowych S4 B8 i S-line

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Jestem po montażu listew s-linowych i powiem Wam, że nawet dociskać nie trzeba, taśma 3m z góry w środek kleksy z kleju do szyb(w miejscach gdzie oryginalnie sa klipsy) na dole dodatkowo poszła taśma 3 m:wink: trzyma bez dociskania, nawet w miejscach gdzie były naprężenia, czyli przy małych wklęsłościach obok nadkoli:wink:

Daj fote Boguś, jak wyszło.

Nie dawałeś pod same drzwi? :D

iPad Tapatalk HD

Cześć Jarku,

Na razie nie mam fotki, jak zrobię to wrzucę:wink: wyszło super, ok 8 - 10 mm pod drzwiami, jak dobrze się popatrzy i przyłoży to tak wychodzi w/g profilu:wink:

czujnik dzisiaj niestety nie dotarł :kwasny: mam nadzieję, że jutro, nasza poczta :facepalm: a gorąco się zrobiło u nas:kox:

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Ma ktoś jakieś fotki z tej operacji ? jaki najlepiej kupić klej ? jutro będę montował listwy

Opublikowano
Ma ktoś jakieś fotki z tej operacji ? jaki najlepiej kupić klej ? jutro będę montował listwy

Kup klej do szyb samochodowych, obojętnie jaki i będzie trzymac bez problemu:wink:

Opublikowano

Dzięki ;) jutro poszukam takiego kleju

Opublikowano

Pamietaj o rekawiczkach, ten klej masakrycznie brudzi i niczym nie można go domyć:)

Opublikowano

A może ktoś zapodać jakąś nazwę przykładową kleju ? ewentualnie czy z castoramy coś się nada ?

Opublikowano

Na nowych listwach jest tasma Dwustronna 3M , mozna dodatkowo zamocowac na kleju bardzo dobrej firmy WURTH

Klei na amen :grin:

Opublikowano

Ja jeszcze na dole listwy przez całą długość dodatkowo dałem wąską taśmę 3M i nie trzeba było niczym dociskać listew :wink:

Opublikowano
Klei na amen :grin:

potwierdzam - AMEN (z hebr. אמן amen – „na pewno”, od rdzenia amint - był mocny) – Słowo „amen” jest także używane jako zwrot w rodzaju „niech tak będzie”.

Opublikowano

ja u siebie mam tylko na taśmie 3M bez kleju do szyb i trzyma jak beton

Warunek to klejenie w wysokiej temp. (lato +30)

Opublikowano

Poszukam po sklepach tego kleju dzisiaj jak nie znajdę to zamówię z allegro skoro polecacie:) Ja kupiłem taśmę dwustronną w castoramie mam 2 jakąś Ruską :naughty: firmy Scley oraz dość popularną firmy Tesa jedna była za 6zł druga za 20zł teraz nie pamiętam która ile kosztowała :grin:

Opublikowano

za 3M zapłaciłem 100zł

---------- Post dopisany at 11:44 ---------- Poprzedni post napisany at 11:43 ----------

na tej taśmie też przykleiłem przednią rejestrację żeby nie mieć ramki

Opublikowano

To co kupować 3m ? tamte się nie nadadzą ?

Opublikowano

sugeruję tylko 3M inaczej będziesz szukał drugiego kpl :wink:

Opublikowano

Taka będzie ok ? czy szerszą używaliście ? ta ma 6mm

TAŚMA DWUSTRONNA 3M PLUS TAPE -NA LISTWY 6x20 (3714665592) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Wie ktoś czy można to w jakimś sklepie kupić typu Castorama etc ?

---------- Post dopisany at 16:07 ---------- Poprzedni post napisany at 16:02 ----------

Chyba że ma ktoś do odsprzedania parę metrów :> ?

Opublikowano
Taka będzie ok ? czy szerszą używaliście ? ta ma 6mm

TAŚMA DWUSTRONNA 3M PLUS TAPE -NA LISTWY 6x20 (3714665592) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.

Wie ktoś czy można to w jakimś sklepie kupić typu Castorama etc ?

---------- Post dopisany at 16:07 ---------- Poprzedni post napisany at 16:02 ----------

Chyba że ma ktoś do odsprzedania parę metrów :> ?

Ja na dół dawałem 6 mm 3M, nie warto oszczędzać na tym i tak jak wcześniej pisałem nie trzeba było nawet niczym dociskać:wink: tylko nie zapomnij wcześniej odtłuścić lakieru w tym miejscu :wink:

Opublikowano

Czyli 6mm starczy spokojnie ? zamówię ją i ten klej do szyb myślę że już nic tego nie urwie :naughty:

Opublikowano
Pamietaj o rekawiczkach, ten klej masakrycznie brudzi i niczym nie można go domyć:)

Potwierdzam:decayed: kiedyś coś kleiłem tym kitem i później łaziłem z czarnymi łapami przez miesiąc:facepalm:

Opublikowano

Nawet nitro za bardzo nie chce tego brać :grin: