Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Czy to coś z pompką paliwa? ? ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam moja Audi ma taki problem ze jak mam mniej paliwa w zbiorniku to przy odpalaniu na zimnym silniku auto nie chce odpalic w ciągu 3 sekund musze go krecić ale jak odpali to jakby chodził na dwa gary ale tez tak jest ze jak mi nie chce odpalić szybko to robie tak krćce rozrusznikiem tak z 2 sekundy wył zapłon i odpalam i odpala od razu tak jakby pompka paliwa za pierwszym razem paliwa nie podawała ale nie zawsze tak ma czasami normalnie odpala na ciepłym bez problemu odpala tez

Jak myślicie pompka ? moze filterek przy pompie zawalony ? Wydaje mi sie ze jak mam mało paliwa w zbiorniku to tak sie dzieje chyba ze to poprostu przypadek

Opublikowano

skoro odpala na 2 gary to moze byc problem z szczelnością zaworów tez tak kiedys mialem w moim adp ale najpierw zalej benzyny i wtedy pisz czy cos sie dzieje czy nie bo temat troche bez sensu. Moze pompka ci sie przypaliła od braku benzyny . Wlej pb a potem pisz czy masz problem

Opublikowano

zdejmij przewód z regulatora cisnienia paliwa idący do przepustnicy i zobacz czy w nim nie ma paliwa. Taki objaw miałem gdy puszczał ciśnienie z listwy i musiałem dłużej kręcić by pompa znów nabiła odpowiednie ciśnienie do prawidłowej pracy

Oczywiście warto również wyciągnąć wkład pompy i wszystko dokładnie obejrzec i poczyscic

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

mam zwikszone spalanie co to moze byc pompka czy filtr benzyny. Jeszcze cos po jazdzie z silnika syczy jak by z klimy uciekalo albo lewe powietrze lapalo. Jak cos dzieki za pomoc:facepalm: