naian Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 Witam! Już jakiś czas na forum więc pora się pokazać Moją B6 kupiłem jakieś 1,5 roku temu, jestem jej 4 właścicielem. Początkowo zupełny golas, felgi 15`` biedrony, radio kaseciak itp. Z biegiem czasu parę rzeczy się wymieniło/ dołożyło także teraz moim zdaniem wstydu nie ma Silnik: 1.9TDI PD 130KM AVF Przebieg: realny Wyposażenie: standard Mody których dokonałem przez te 1,5 roku: - dokładki w kolor - odblokowanie pełnego fisu plus czujnik poziomu płyny spryskiwaczy - oświetlenie tylnej tablicy rejestracyjnej LED ori z Audi Q7 - montaż DRL w miejsce świateł przeciwmgielnych NSSC - wymiana dekorów na 1NK - wymiana radia kasetowego na Chorus CD - gałka zmiany biegów z Audi A5 - włącznik świateł z VW Polo - felgi na lato 18`` RS4 ori - felgi na zimę 17`` z Audi A6 S-line (jeśli dobrze pamiętam) - wymiana zawiasu z 1BA na 1BE - czarny sufit S-line - ramiona/wycieraczki Aero z B7 - przeróbka lamp ze zwykłych na bixenon plus malowanie wnętrz by Gwerty Planowane mody: - ściema szyb - program Ogólnie Audi po zakupie była delikatnie rzecz ujmując zmęczona wewnątrz, ale dla mnie bardziej liczył się stan silnika i na razie się na nim nie zawiodłem. Parę fotek chronologicznie: Stan obecny: Wnętrze jeszcze z jasnym sufitem Zapraszam do komentowania!
MrFanta Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 Podoba mi się A te zimowe 17 chyba nawet lepsze od RS:D
aleksbend Opublikowano 12 Maja 2013 Opublikowano 12 Maja 2013 bardzo ładne wozidełko. Powodzenia w modach
Animal Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 Fura nieźle sie prezentuje chyba przekonalem sie wlasnie do czarnych lamp
Rekomendowane odpowiedzi