Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Sprawdzone kwatery - Zakopane - co polecacie ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich - pytanko jak w temacie - zapewne nie jeden z Was wczasował się w Zakopanem dlatego chciałem zapytać co mozecie polecić, jakie domy wczasowe , pensjonaty , kwatery macie sprawdzone.

Mam zamiar jechać z żonka i dzieciakiem ( musi być pokój z łazienką i telewizorkiem , ciekawa okolica , w miarę możliwości wszędzie blisko ) - jeżeli macie jakieś namiary , link do stronki - z góry dzięki

Opublikowano

Z racji, że jestem z okolic Zakopanego to Ci odpowiem tak:

Ja co do Zakopanego to bym się nie pchał. Korki, kolejki, tłumy ludzi = zero odpoczunku (chyba, że chcesz się bawić na całego). Co więcej, odradzam poruszanie sie po Zakopcu samochodem w sezonie = korki itp. w ostatni weekend podróż z Białego Dunajca do Zakopanego samochodem (tj. około 10 km) trwała 1h, nie licząc już poruszania się po mieście.

Ale jak juz chcesz to moge Ci zaproponować noclegi u mojego kumpla w Zakopanem. W centrum, wszędzie bliziutko. Stronki www jeszcze nie ma bo dopiero w tym roku w maju uruchomił wynajmowanie pokoików. Wiem, że na bank pokoje są z łazienkami i TV.

Adres:

Bartłomiej Wójcikiewicz

ul. Nowotarska 63a

34-500 Zakopane

tel.: 660 713 082, 785 534 268

Pomysl sobie o spaniu w okolicy np. Kościelisko, Poronin, Ząb, Białka Tatrzańska, Biały Dunajec.

Np. w Białym Dunajcu. Spokojnie, cisza. Knajpy są, super żarcie. Wsiądziesz w pociąg i za 15 minutek zajedziesz do Zakopanego lub busikiem, który nie jedzie głównymi drogami i w Zakopanym przy korkach jest w 40 minut. Co ważne w knajpach dużo niższe ceny. Aha i za nocleg taniej zapłacisz. W zakopcu teraz to chyba musisz liczyć nawet 50 PLN za nockę od osoby dorosłej. Na wioskach możesz zapłacic 30 PLN to wydaje mi się, że jest różnica.

Pozdrawiam

Opublikowano

Ja w marcu byłem w tym pensjonacie -> http://www.stokrotka.zakopane.com.pl/

Obsługa bardzo miła, pełna kultura, wszystko super, posiłki :thumbup: Fakt że ja tam pojechałem, coś na zasadzie po znajomości :wink4: Bo kolega zna właścicieli, ale z tego co widziałem każdy kto tam przebywał, był traktowany tak samo dobrze i życzliwie. My wtedy mieliśmy pokoje o mniejszym standardzie, ponieważ pojechaliśmy tam większą grupą i pokoje rezerwowaliśmy tak trochę na siłę :wink4: , łazienka była na korytarzu, ale są tam pokoje z łazienką i o bardzo dobrym standardzie, itd. W pokojach mieliśmy TV z jakąś tam kablówką, nie pamiętam ile kanałów. Wiem że rok czy dwa lata temu w pokojach był remont, bo kolega właśnie pomagał to remontować. Ceny też nie są wygórowane. Ogólnie ja polecam, bardzo blisko Krupówek i cicha okolica. Nam pozwolili nawet zrobić sobie ognicho na ich terenie, drewno też było ich :naughty: Jest też parking za budynkiem :wink4: Chyba, że zależy Ci na czymś super wypasionym, wtedy musisz się liczyć z większymi kosztami. Z tego co kolega mi mówił, teraz nie ma zbyt dużo ludzi, bo większość woli pojechać za granicę, bo ceny podobne :wallbash:

• 2 lata później...
Opublikowano

panowie a cos na weekend

intersuje mnie domek z kominkiem

sauna bombelki tez moga byc macie jakies namiary ?