cichy303 Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 witam mam od dawna taki problem że wszystkie świtła kierunków równocześnie się świeciły po kilku godzinach grzebania wyciągłem bezpiecznik centralki i okzało się że światła kierunków znów zaczeły działac poprawnie ale niestety nie działa centralka co może być przyczyną??
bell23 Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 skleił się przekaźnik kierunków w centralce , mozliwe , że nadpaliła się płytka
cichy303 Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Opublikowano 13 Maja 2013 ok ale gdzie szukać tej centralki skoro przerywacz kierónków jest pod przyciskiem awaryjnym
bell23 Opublikowano 13 Maja 2013 Opublikowano 13 Maja 2013 jak zrozumiałem pisząc o centralce miałeś na myśli centralkę alarmu, czy też oryginalny przerywacz?
cichy303 Opublikowano 13 Maja 2013 Autor Opublikowano 13 Maja 2013 już ogarnołem okazło sie że przed pompą centralki znajdoław sie modul votex odpowiedzialny za zdalne otwieranie drzwi, który w środku całkowicie zardzewniał wypiołem go i teraz wszystko działa elegancko pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi