Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B6] Urwana śruba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Urwała mi się sruba mocują sanki do podwozia. http://www.allegro.pl/item397345085_audi_a4_sanki_zawieszenie.html

Poszukuje pilnie srub (komplet 4 sztuki). W centralnym magazynie w Poznaniu nie maja i muszą ściągnąć z Niemiec. Czas oczekiwania do 2 tygodni, a ja mam za chwili wyjazd na urlop.

Moze ktoś ma dostęp aby skrócić czas oczekiwania. Podaje kod: N90981302. Rozmiar: 12x1,5x130x100.

Pomocy !

--

stecik

Opublikowano

Kolego dzwoń/jedz do dobrego sklepu metalowego poproś śrubę klasy 10.8 ewentalnie jak by nie mieli to 8.8 oczywiście o wymiarach które podałeś.

Opublikowano
  • Autor

Kolego dzwoń/jedz do dobrego sklepu metalowego poproś śrubę klasy 10.8 ewentalnie jak by nie mieli to 8.8 oczywiście o wymiarach które podałeś.

Nie musi byc orginał ? Nie chcialbym aby znów mi sruba pekła jak goscio mi zle dobierze klasę.

--

stecik

Opublikowano

W Krakowie jest jedna sztuka :)

Opublikowano
  • Autor

W Krakowie jest jedna sztuka :)

Dzięki potzrebuje 4 sztuki, bo pozostale przy wykrecaniu sie uszkodziły.

--

stecik

Opublikowano

te fabryczne to max. są kl. 10.9 ale jak zastosujesz 8.8 też będzie OK i po urlopie sobie zminisz na ori.

Opublikowano
  • Autor

te fabryczne to max. są kl. 10.9 ale jak zastosujesz 8.8 też będzie OK i po urlopie sobie zminisz na ori.

Gdzie takią srubę mozna kupic w Wawie ? Obdzwoniłem już połowe sklepów i nigdzie nie ma.

Opublikowano

Podzwoń po serwisach AUDI w kraju.Na pewno coś się znajdzie.W krakowie mają w AUTO SPECJALU.Może uzbierasz :)

Opublikowano

Szukaj śruby wg: norma DIN 960 - M12 x 1.5 x 130 to powinno być identyczne jak ori (jest klasy 10.9 ocynkowana i dł. cz. walcowej ok. 100mm)[br]Dopisany: 17 Lipiec 2008, 09:19 _________________________________________________

Zobacz w serwisach SKODY, albo jedz gdzieś na szrot po używki.

Prędzej szukałbym w Seacie ponieważ Skoda VW Audi i porsche należą do Kulczyka a Seat nie, więc może mają inne magazyny części.

Opublikowano

zobacz od passata i od skody superb to samo zawiezenie i te same sruby