Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Właśnie kupiłem i założyłem Kit SUPERSPORT-a -40/40&amor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Ten pościk jest w zasadzie reklamowy :wink:

Właśnie tak wyobrażałem sobie jazde na spotrowym zawieszeniu.Zawieche zrobiłem po to żeby można było bez problemów jeździć na 17" felgach, które zakupie za miesiąc ( potrzebuje jeszcze troszkę kaski :grin: ).Jestem bardzo bardzo zadowolony z tego Kitu i mogę go polecić innym użytkownikom A4.Cena bardzo przyzwoita bo przez Allegro zapłaciłem 1225,-zł brutto z przesyłką. Z regóły poruszam się po Warszawie (każdy wie jakie mamy dzióry w stolicy) i muszę powiedzieć że nie jest tak źle jak sobie wyobrażałem.Teraz nawet jazda w koleinach to sama przyjemność :cool: .Aktualnie poruszam się na 15" na oponach 195/65 8-cali szerokość felgi - zobaczymy jak będzie na 17"?

Ciekawostka :

Zaraz po założeniu całego zawieszenia sprawdziłem sprawność amortyzatorów.Wyszło, że z przodu jest 65% a z tyłu 55%.Takie oczy zrobiłem :shock: .Ale podobno to normalne.

ps.

bardzo się cieszę, że powstało forum tylko dla użytkowników A4 :lol:

Opublikowano

A opona 195 na 8 calową felge to nie za wąska troche ??

Opublikowano

Najpierw zapraszam do NEWBIE

A co do opony 195 do 8 calowej felgi to uważaj żeby ci niespadła na ostrym zakręcie , stanowczo za wąska opona do 8 cali.

Opublikowano
  • Autor

No właśnie jak ostatnio byłem w serwisie i kółko mi panowie zdjeli to się doczytałem na rancie , że felgi mam troszkę za szerokie :shock: .Na takich przyjechało z Niemiec.Nie wygląda tak tragicznie ale co do stwierdzenia ze moga spaść - to dzięki nie wiedziałem, będę pamiętał przy szybkich jazdach po zakrętach :lol:

Opublikowano

myslałem o tym kicie i to bardzo ale u mnie najgorsze jest to ze nie umiem w jednym aucie dłuzej jak 2 lata wysiedzieć a rok już za mną więc też myślę - faktycznie mój na 225,45,17 wygląda jak wóz drabiniasty :mrgreen:

Opublikowano
  • Autor
myslałem o tym kicie i to bardzo ale u mnie najgorsze jest to ze nie umiem w jednym aucie dłuzej jak 2 lata wysiedzieć a rok już za mną więc też myślę - faktycznie mój na 225,45,17 wygląda jak wóz drabiniasty :mrgreen:

Pozwole sobie pobyć przez chwilę Wójkiem Dobra Rada :idea:

Możesz zrobić tak - kupujesz zawieszenie i na nim jeździsz.Jak będziesz chciał sprzedać auto to zakładasz spowrotem stare zawieszenie a to nowe sprzedajesz na allegro albo u nas na forum (pewnie szybko znalazłbyś chętnego :mrgreen: - oczywiście w przystępnej cenie i pod warunkiem że jeszcze warto by było na tym zawieszeniu pośmigać )