e2rd-85 Opublikowano 19 Maja 2013 Opublikowano 19 Maja 2013 Witam was w ten niedzielny wieczór . W tygodniu planuję odświrzyć lakier w swojej B5. Nie planuje nic specjalnego, chodzi o ręczną polerkę. W garażu znalazłem jeszcze kosmetyki ze starego furacza, niecałe 2 lata przeleżały, ale jest napisane że produkt nie ulega przeterminowaniu - mleczko SONAX DO REGENERACJI LAKIERU 250ml (3073656228) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. - wosk Sonax - SONAX twardy wosk w płynie - porównaj ceny, opinie i recenzje Tego wosku już kiedyś używałem i jest całkiem przyzwoity. Jednak z tym "Sonax'em do regeneracji lakieru" nie miałem do czynienia . Ktoś może używał ? Bezpieczne dla lakieru ? Daje jakieś efekty ? Nie chcę żeby mi zdarł jak K2 .
acecoupe Opublikowano 28 Maja 2013 Opublikowano 28 Maja 2013 nie chcę cię demotywować ale tym sonaxem nic nie zdziałasz z twardym lakierem audi a co do wosku to nie próbowałem ale z marketowej półki szału nie będzie kup sobie tester FK 1000p za 2 dyszki a będziesz pan zadowolony
Rekomendowane odpowiedzi