hasanbeja Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 Witajcie... Przejrzałem trochę neta w poszukiwaniu odpowiednich informacji - różne fora: i nie mam pewności. Widziałem sporo sprzecznych informacji. Posiadam Audi A4 B5 z 1995 roku - nr VIN: WAUZZZ8DZTA034862. Mam licznik VDO: 8D0919033A B5-KOMBIINSTRUMENT D03 oraz urządzenie immo: 4A0953234 IMMO AUZ9Z0S7456305 D 76 . Posiadam kabel VAG KKL - taki najtańszy z all***.pl.... Da coś radę osiągnąć ? Z tego co wiem, zaprogramowanie kluczyków jest proste przy pomocy VAGA-COM. Jak jednak wydobyć PIN ? Z góry dzięki za pomoc. PS: zczytalem również zrzut pamięci EEUROM z licznika oraz immo: mam na kompie. Osobie, która mi naprawdę pomoże [na 100% prawdziwe informacje] wyślę kurierem zgrzewkę browara;)
Gość cwiara Opublikowano 22 Maja 2013 Opublikowano 22 Maja 2013 W Twoim aucie immo siedzi w osobnej puszce. podeslij mi na maila wsad eeprom z immo to cos podzialamy [email protected]
hasanbeja Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Opublikowano 29 Maja 2013 Udało mi się to zrobić - dzięki koledze powyżej. Zdobyłem PIN i udało mi się zaprogramować dwa kluczyki. Kolega otrzyma środki na obiecaną zgrzewkę browara Ostatnia jedynie uwaga. Po zaprogramowaniu dwóch kluczyków [miałem tylko jeden], odczyt kanału służącego do programowania kluczy (program Polski VAG 4.9) wskazuje, że zaprogramowany jest tylko jeden klucz, chociaż zaprogramowałem dwa i dwa działają.... Przed całą operacją odczyt wskazywał na 3 klucze [wszystkie dwa zaginęły - gdy kupiłem auto dostałem tylko jeden]. Jakieś pomysły ? Powinienem martwić się tym ?
Rekomendowane odpowiedzi