titus_86 Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Witam. W mojej "audianie" nie działa opuszczanie szyby w drzwiach pasażera. Słychać tylko takie pyknięcie (dźwięk podobny do załączającego się przekaźnika) z wewnątrz drzwi. Po rozebraniu drzwi okazało się, że ten dźwięk dochodzi z modułu przy silniczku. Sytuacja jest taka sama niezależnie czy próbuje przełącznikiem w drzwiach pasażera czy kierowcy. Sprawdziłem silniczek, przekładając go w drzwi kierowcy, i kręci jak szalony w obu kierunkach. W akcie desperacji, przez upały, naprawiłem klimatyzację (wymieniając wszystko pod maską prócz sprężarki. Proszę o jakieś wskazówki co jeszcze można sprawdzić. Pozdrawiam Michał.
3r4 Opublikowano 24 Listopada 2014 Opublikowano 24 Listopada 2014 Szukałem po forum i chyba ten temat tylko pasował, jednak nie ma w nim odpowiedzi. Dzisiaj jadąc sobie jak zawsze chciałem uchylić szybę i zdziwienie - jedna kompletnie nie działa. Po wciśnięciu przycisku słychać jakiś dźwięk, ale zero reakcji samej szyby. Brzmi jak jakiś problem mechaniczny a nie elektryczny chyba?A dźwięk to takie coś jakbyśmy chcieli zamknąć już zamkniętą szybę. Silniczek poszedł na inny świat?
Onkel Opublikowano 25 Listopada 2014 Opublikowano 25 Listopada 2014 Moze linka albo z mechanizmem cos nie tak jesli silniczek dziala. Wysłane z mojego LG-D802
Rekomendowane odpowiedzi