szakal222 Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 witam jako ze moje turbo konczy zywot a mam drugie k03 w domu z urwanytm wirnikiem ,to postanowilem samodzielnie je zrobic ,wiec tak dzisiaj prawie wszystko rozebralem okreslajac zniszczenia i utknalem na jednym elemencie ,dokladnie na muszli zimnej czesci czyli virnika kompresora za cholere nie moge go stramtad wydostac nie moge zdjac dekla zeby go wyjac o ile wogole sie da bo wyglada mi to na jedna calosc ale nie wierze w to, poniewarz trzeba to jakos wywarzyc, czy ktos kiedys rozbieral to turbo i wyjmowal ta czsc jezeli tak to bede happy jezeli dostane jakies rady jak to wyjac ,dodam tylko ze jak juz zloze wszystkie uszczelniacze i lozyska ,czyli caly rdzen zawioze go znajomemu do wywarzenia :naughty:turbo kkk model k03 ---------- Post dopisany at 23:50 ---------- Poprzedni post napisany at 23:28 ---------- up
stomi Opublikowano 24 Maja 2013 Opublikowano 24 Maja 2013 Tu masz wszystko pokazane K03 turbo dissasembly and diagnosis - YouTube
szakal222 Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Opublikowano 25 Maja 2013 juz sie rozprawilem bylo zapieczone
Rekomendowane odpowiedzi