Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Montaż instalacji pod hak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich

Kupiłem niedawno hak i chciałbym go założyć, no ale chodzi mi o kwestie podłączenia gniazda do świateł, ze znajomym trochę się kłóciłem jak to jest, on twierdzi że powinna być gdzieś tam z tyłu wypuszczona wiązka pod hak zakończona jakąś kostką czy coś bo jak to powiedział " że wg niego w fabryce mają raczej uniwersalne wiązki do samochodu z hakiem czy bez, więc powinna gdzieś ona być", mi się znowu wydaje że chyba nie ma tam nigdzie takiej wiązki, brat jak zakładał u siebie hak to wszystkie kable posprawdzał sobie miernikiem i lutował kable od gniazda przy haku do wiązki świateł, znaczy się że nie miał instalacji ALE to było w super golfie 3-ciej generacji. Jak montował ktoś już u siebie hak w B5? Mam przedlifta jak coś.

Opublikowano

chyba niema żadnej kostki u mnie nie montowałem haka sam ale kiedyś sprawdzałem jak jest podłączony i w lewym boczku bagażnika mam cięte kable wiec może kostka była w po liftach niech wypowie sie ktos inny

Opublikowano
  • Autor

up

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dokładnie kable wpina się w lewą wiązkę w bagażniku , oryginalnie też z tamtąd wychodzą

kiedyś tylko miałem jeden hak ori który miał kostki do wpięcia w lampę , taka przejściówka między lampą a kostką lampy

Opublikowano
  • Autor

Hak już założony, wpiąłem się w kable tylnej lewej lampy, przegląd przeszło bez problemu :naughty: A co do tych złączek to jakoś mnie nie przekonały za bardzo, kupiłem też takie i chciałem sprawdzić na próbę 2 jakiekolwiek kable tym złączyć i stwierdziłem że może być różnica w grubości kabli, może to po prostu nie zdać egzaminu, więc u siebie kable normalnie polutowałem, dłużej się zeszło ale była pewność że wszystkie kable będą ładnie przewodziły prąd :grin: Wiadomo, niektóre "patenty" mają swoich zwolenników i przeciwników :decayed: